بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 13 Januari 2013

Cantik Fara Fauzana bertudung

Assalamualaikum

Masa pergi Kota Bharu tempohari, terlihat belakang bas gambar di bawah ni...

Klik pada gambar untuk lebih jelas ya...

Nak ambil gambar tak sempat. Bila pergi lagi sekali, kebetulan masa duduk dalam bas, nampak pula gambar tu... Tak berapa terang sebab cermin bas kotor ;)

Semoga satu hari nanti Fara Fauzana bertudung. Insyaallah. Seronok tengok iklan di Kelantan semuanya bertudung :)

Rozita Che Wan

Intan Ladyna

Maya Karin


P.s: Tiga gambar di atas adalah ihsan dari google.

11 ulasan:

  1. UI tak tahan ayat 'klik untuk tumbesaran' haha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab gambar tak terang. Tu yg keluar ayat mcm tu ;)

      Padam
  2. kalau di kelantan semua papan iklan yg melibatkan wanita kena bertudungkan...

    cantik fafau bertudung.. :)

    BalasPadam
  3. yes mmg kalau kat k'tan sume iklan kene pakai tudung
    manis je tengok

    BalasPadam
  4. manis2 mereka di papan iklan tuu
    bagus betul , bila di kelantan semua kena jaga aurat ... barulah boleh jadi idola kan ;)

    BalasPadam
  5. jika semua drp kita bertudung, comelkan..

    BalasPadam
  6. makin manis pempuan bertudung.
    tu baru nama pelihara kecantikan ..
    pelihara diri..

    BalasPadam
  7. moga dibukakan hati mereka utk bertudung :)

    BalasPadam
  8. comel2 dorang ni bertudung sebenarnya..

    BalasPadam
  9. manis2 jer kalu bertudung semuanya kan

    BalasPadam
  10. saya pun pernah pg kelantan tgk gambar fara fauzana dgn iklan nescafe pun pakai tudung.. tu belum lg signboard pakaian sukan pun bertudung mmg cantik sgt mereka.. kenapalah kat kelantan jer kan.. kan best kalau kat klg pun mcm tu...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...