بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 30 Januari 2013

Anugerah blogger penyumbang trafik blog Ummi Iman

Assalamualaikum

Seperti yang saya janjikan dalam entri sebelum ni. Saya nak umumkan pula blog yang selalu tersenarai dalam list sebagai referral atau penyumbang trafik ke blog saya. Dia juga kerap berkunjung di blog ni. Rasanya tak pernah tertinggal walau satu entri pun.

Siapa dia...


Terima kasih akak ucapkan. Semoga kita juga dapat bertemu satu hari nanti.

Semalam sibuk ubah blog. Jadi tak sempat nak blogwalking. Siang pula duduk di rumah mak. Jadi memang tak online ;) Nak minta tolong sikit ok ke view background blog ni. Saya tengok di laptop ok, tapi di iPad background tu duduk di tengah-tengah.

P.s: Cik Nur akak tak sempat lagi kirim barang yang akak janjikan baru ni. Insyaallah, bila berpeluang akak pos ok.

17 ulasan:

  1. TAHNIAH =)

    Alamak, UI dah tukar background....UA ni masih belum sempat. Hajat nak tukar semuanya..tp masih belum sempat hihi

    BalasPadam
  2. eh..nama nur.. :)
    segan pula rasa..

    apapun, terima kaseh kak...
    blog akak byk infomasi menarik, sebab tu pengunjung singgah ke sini....

    terima kaseh sekali lagi... :)

    BalasPadam
  3. tahniah kpd nur...nnti nk g terjah dia juga la
    emm bg saya ok jer background ni...simple n kemas

    BalasPadam
  4. nur mmg setia..di mana2 dia ada..tahniah nur..
    view ok dh ni...

    BalasPadam
  5. assalamualaikum ummi..tahniah2 yer...:)

    BalasPadam
  6. tahniah nur.. wajib terjah.. background nampak ok.. simple dah cukup..=)

    BalasPadam
  7. rjin akk tkr2 bckgrd ek.by d way comey pling pentg pengisian nya

    BalasPadam
  8. sy pakai pc opis ok je backgroundnya.polkadot my peberet.hehe..

    tahniah cik nur

    BalasPadam
  9. haa baru teringat nak tanya, refferer atau penyumbang trafik ni macam mana? org singgah kat blog cikgu pastu klik link ummi-iman kat blog list cikgu...macam tu ker?

    BalasPadam
  10. saya masuk ok jer... warna lembut ala² mcm turkois hihihihihi

    BalasPadam
  11. tahniah cik nur
    akak terjah lah ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...