بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 9 Disember 2012

From Abu Dhabi with love ;)

Assalamualaikum

Lama rasanya menyepi.. tak berkesempatan nak online. Alasan sama macam sebelum-sebelum ni, siapa yang biasa singgah pasti faham ;) Hari ni sudah 22 hari kami di rumah tanpa AI. Bila berjauhan Email dan telefon sebagai penghubung. Iman masih lagi mood 'mogok' tak mahu bercakap. Tengok gambar ayah pun nak marah. Tak puashati kena tinggal ;)

Ada masa bila Iman buka iPad dia akan tengok juga... muka sedih je.. ada sekali tu siap cium gambar ayah. Tapi tak lama... rindu dipendam dalam hati ;) suka je ummi dia nak menyakatkan. Bukan Iman je sedih AI pun sedih juga rindu pada Iman.

Ini antara gambar-gambar yang AI hantar melalui Email. Kita tengok je lah ya... Insyaallah ada rezeki kita pula bergambar di sana ;)

Harap tuan dalam gambar tak marah ;)

Kawasan penginapan AI. Nama hotel dirahsiakan buat sementara atas sebab-sebab keselamatan ;)

Bangunan depan office AI

Waktu malam di Abu Dhabi

Gambar ni dan seterusnya trip AI ke tempat yang bernama Al-Ain dan sempadan Oman.






14 ulasan:

  1. cantik view gambar disana...

    mestilah rindu..anak ayah kan...cian dia..

    BalasPadam
  2. chantek betol view2 dia.. semoga ummi pon leh join sekali kat sana ye

    BalasPadam
  3. assalamualaikum ummi...cantik gambar pemandangan tu n sedihkan bila berjauhan dgn org yg tersayang...:)

    BalasPadam
  4. cantiknya gambar... mesti sgt rindu kan.. sabar ye

    BalasPadam
  5. as salam

    cantiknya views..keje kat sana yer, kalau UI dapat ikut kan best :)

    BalasPadam
  6. owh..ayah iman pergi Abu Dhabi rupanya
    cantiknya pemandangan

    BalasPadam
  7. jauh perginya..
    semoga selamat semuanya ;D
    selamat petang ummi ;D

    BalasPadam
  8. cantiklah pemandangan abu dhabi waktu malam

    BalasPadam
  9. bila lah agaknya sy merasa dtg sini...

    BalasPadam
  10. selamat kembali ummi iman....
    cantiknyer kat situ..
    xpela..berjauhan sekejap..demi mencari rezeki..

    BalasPadam
  11. aduhh kesian kat anak2 kannn
    rinduukan ayah x terbendung lagi ...
    harap2 anak2 paham berjauhan dari ayah kerana ayah mencari rezeki kan dik ;)

    BalasPadam
  12. biaserlah budak²kan.. kenelah pandai pujuk nnt lama² ok insyaallah... cantik pemandangan kat sana yer...

    BalasPadam
  13. Yelah... Kalau Marya pun xdpt nak bygkan... anak2 tak pandai tipu perasaan... Kita boleh pura2 kuat tanpa suami di sisi, the truth hanya ALLAH yg tahu... Saya tak pernah pisah lebih 2 minggu dgn suami... tak sanggup rasanye...huhuhu

    BalasPadam
  14. Cantiknya pemandangan di Abu dhabi....bila la agaknya boleh sampai.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...