بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 25 Disember 2012

AI jumpa Fahrin Ahmad di Abu Dhabi

Assalamualaikum


Petang tadi dapat SMS dari AI. Dia kata jumpa Fahrin Ahmad dan makan sekali. Sebenarnya AI tak kenal siapa Fahrin :) bila Fahrin beritahu dia artis di Malaysia. Dia tahu pasti saya kenal ;) siapalah tak kenal Fahrin Ahmad kan? AI siap Email ke saya gambar mereka berdua.

AI memang jarang sangat tengok cerita Melayu sebab tu dia tak kenal :) Saya cari aktiviti terbaru Fahrin Ahmad melalui google. Rupanya FA ke sana untuk penggambaran drama Rindu Bertamu di Abu Dhabi. Siapa yang like Facebook FA pasti dah tahu. Dia sentiasa update perkembangan terbaru.


Ini antara gambar yang terdapat di Facebook FA.fanpage dengan status "An Evening In Abu Dhabi.... with LOVE & FAITH, F.A

Tiba-tiba buat entri tentang artis pula ;) alang-alang AI dah jumpa kenalah review sikit kenapa FA ada di sana.


16 ulasan:

  1. dah lama x tgk fahrin ..
    atau akak je x tahu perkembangan dia huhuh

    sure seronok suami adik dpt jumpe FA disana kan ;)

    BalasPadam
  2. untg AI jmpe FA..suh kim slm skali

    BalasPadam
  3. tak kenal Fahrin ye? hehehe...

    BalasPadam
  4. salam ummi iman
    Mintak autograf tak sabagai kenangan..

    BalasPadam
  5. wahh beznya nak jumpa gak.hihi

    BalasPadam
  6. makan bersama .... ssh nak dpt peluang mcm tu kan...
    kalau jrg tgk tv mmg x kenal.. minat jugak dia berlakon minat gitu² jer..

    BalasPadam
  7. Mesti fahrin pelik kenapa ayah iman xkenal diakan...
    dapat makan bersama tu.. :)

    BalasPadam
  8. akak rasa mcm penah terbaca dia tengah shooting cite ni..
    alah artis pun kenalah sedo, tak seme org kat malaysia ni kenai
    depa..baru boleh muhasabah diri kan..hihi :)

    BalasPadam
  9. salam sis
    Melawat sis ummi iman

    BalasPadam
  10. kelakar pulak bila tak kenal fahrin..msti fahrin rasa dia tak popular.kihkih

    BalasPadam
  11. heheh kelakar jugak bce komen puan kutu..tapi selalunye org mcm ai mmg tak layan drama melayu..mcm norman kru kite pernah bace paper die sendiri tk kenal sape adik ipar die lisa tukan sbb die walaupun org seni tk kenal jugak org seni..diorag lebih kepade bende2 ilmiah agknye

    BalasPadam
  12. hihi.. FA belom terkenasl lagi la tu.. hihi

    suka tgk FA berlakon.. bersahaja je

    BalasPadam
  13. hihi...kesian fahrin AI xkenal dia ;p

    BalasPadam
  14. mamat ni best kan.
    Salam dear.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...