بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 2 September 2012

Terpaksa kurangkan masa dengan blog

Assalamualaikum

Saya terpaksa kurangkan masa dengan blog buat masa sekarang. Keadaan kesihatan tidak mengizinkan. Bermula bulan puasa baru ni bacaan darah saya tinggi, dan semalam bacaannya masih sama. 17hb saya akan buat full blood test.

Masalah saya berpunca dari angin yang terlampau banyak dalam badan. Saya juga dinasihatkan oleh pakcik yang boleh mengubat, agar tidak melihat cahaya terlalu lama.

Ada lagi sakit lain yang saya dapat disebabkan angin ini. Sekarang saya tak boleh langsung makan makanan yang masin.

Jadi lepas ni saya mungkin akan jarang singgah blog rakan. Akan cuba singgah apa yang termampu. Insyaallah.

Doakan kesihatan saya beransur pulih. Terkejut juga terima berita macam ni. Mungkin ada hikmah disebaliknya.


35 ulasan:

  1. Salam ummi Iman ...semoga cepat sembuh ya.Aminnn

    BalasPadam
  2. Semoga segera sembuh dari segala kesakitan. Amin.

    BalasPadam
  3. semoga cepat sembuh dan dapat berblog macam biasa ye UI :)

    BalasPadam
  4. akk..tetibe iman sebak bce xtau ngpe.iman xley dgo org sakit msti bergenang air mata..hope akk sihat dan diberi kesihatan yg bertambah baik untuk senang beribadah padaNYA

    BalasPadam
  5. banyakkan rehat yer ummi
    mudah2an segalanya dipermudahkan olehNya..amin

    BalasPadam
  6. Ye ker... mudahan kembali sihat... sakit sekarang datang tak kira siapa.. takut pula mendengarnya.. take care sis

    BalasPadam
  7. Ye ker... mudahan kembali sihat... sakit sekarang datang tak kira siapa.. takut pula mendengarnya.. take care sis

    BalasPadam
  8. ibu doakn ummi iman cepat2 sembuh yer....

    BalasPadam
  9. jemput singgah sini

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/biskut-snow-almond.html

    BalasPadam
  10. semoga cpt sembuh hendaknya.sakit tu ujian kecil tanda Allah syg..:)

    BalasPadam
  11. Betul tindakan tu,,rehat2 dulu..semoga cepat sembuh hendaknya..

    BalasPadam
  12. banyakkan rehat dan moga cepat sembuh ye....

    BalasPadam
  13. get well soon dear ..
    akk doakan semua dipermudahkan
    insyaallah dikk banyakkan berdoa ..

    BalasPadam
  14. get well soon kak.
    hopefully xde apa2x eh.
    btw,...kad raya akak eca da terima.entry je xsempat buat.masih busy...

    BalasPadam
  15. Ya Allah, kurniakanlah kesihatan yang baik buat sahabat yang baru ku kenali ini..take care yea rose..kena banyak berehat....

    BalasPadam
  16. faham tu, moga cepat sembuh & jaga diri ye, tq kad raya yg cantik tu dah sampai !

    BalasPadam
  17. Kesiannya Rose...akak doakan moga cepat sembuh.

    BalasPadam
  18. akak....maaf lambat datang terjah sini...
    jaga kesihatan ye kak..jaga pemakanan juga...

    BalasPadam
  19. moga Allah permudahkan smua urusan erk

    BalasPadam
  20. ASSALAMUALAIKUM.. TAKE KAK... JAGE KESIHATAN, X DAPAT BAIK SEPENUHNYA DAPAT KAWAL PUN DAH OKKK KAN.. SEBELUM TIDUR AMALKAN MUNIMAIR MASAK SEGELAS DAN BERSELAWAT.

    BalasPadam
  21. dear jaga diri elok2 ya..tak pa utamakan kesihatan tau..;-)

    BalasPadam
  22. macam sama ngan masalah sy jer tu..sy pun jenis bdan mudah masuk angin..dn sy pn xleh makan masin2 selalu sbb akan skit kepala..memang slalu kena jaga mkan..harap rose jaga diri ya..cuba jaga mkan dn bnyakkn berehat ya..

    BalasPadam
  23. salam rose apa khabar hari ni..teringat kat rose..take care yea, jgn stress2, byk kan rrehat

    BalasPadam
  24. take care ummi iman,.. apa y penting jaga kesihatan dulu ye..

    BalasPadam
  25. kak take care yer.....jg pemakanan okay rest bebanyak...blog ni bila2 pun xper yg penting kesihatan tu :)

    BalasPadam
  26. Doa kakak moga Rose tabah dan kuatkan semangat utk terus berubat. Selagi mampu utk berusaha mencari penawar teruskan mana yg tidak penting tinggalkan sementara pun tak apa.

    Jaga kesihatan Rose.

    BalasPadam
  27. Ya Allah.... moga UI cepat sembuh.. jaga diri tau..

    *kamera yg saya guna tu.. rasanya skrg lg murah kot.. sebabnya masa saya beli haraga 500 lbh tp lbh kurg 2 bln lps tu, abah sy lak beli tp harga 400 lbh...

    BalasPadam
  28. moga cepat sihat..insyallah...

    BalasPadam
  29. semoga cepat sembuh yer..mcm mane boleh tinggi tu yer..maybe ade hikmah ni..

    BalasPadam
  30. Salam UI,

    Mummy baru berkesempatan singgah hari ni, kekangan masa yang tak dapat dielakkan,.

    Semoga cepat sembuh my dear,. Ikhlas mummy mendoakan kesihatan yang baik untuk UI juga :)

    BalasPadam
  31. Semoga semakin sihat rose...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...