بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 10 Ogos 2012

Ummi Iman nak bagi Kad Raya

Assalamualaikum...

   

Saya nak bagi kad raya sebagai tanda terima kasih kepada semua yang sudi berkenalan dengan saya di alam maya ini. Tapi cuma ada 20 kad sahaja untuk diberikan... 10 kad yang pertama sudah ada penerimanya. Saya pilih mereka yang rajin tinggalkan ulasan mereka di blog yang tak seberapa ni. Lagi 10 kad akan diberi kepada 10 orang yang terawal meninggalkan komen di entri ini. Harap adalah yang sudi ya... (malu..)

Mesti pelikkan tengok logo Petronas tu... ada rahsia disebaliknya.. yang menerimanya akan tahu kenapa ada logo Petronas di situ ;)

Kepada nama-nama di bawah dan 10 orang terawal yang meninggalkan komen dalam entri ini, sila emailkan ke ruse_nrk@yahoo.com. Kad akan di pos sejurus terima semua alamat nanti.
  1. Wanieys - terima
  2. izz iizza - terima
  3. Masya - terima
  4. Cik Nur - terima
  5. ieedaz @ mama_isha - terima
  6. anisalya - terima
  7. izan mama mia - terima
  8. are_lin@yu - terima
  9. Zie - terima
  10. maszull - terima
Terima kasih. Sayang kalian semua.

Update: Senarai mereka yang meninggalkan ulasan di sini untuk menerima kad raya.
  1. Eca - terima
  2. Lyafrina - terima
  3. Kakcik - terima
  4. Ummu Muhammad - terima
  5. Cik Bunny - terima
  6. Kesuma Angsana - terima
  7. Pink Ummi - terima
  8. Cik Rongoks - terima
  9. Kak tini (ummi alya) - terima
  10. Fieda - terima (ambil dari Email sebelum ni)
  11. Norzie hany - terima
  12. Nory - terima

p.s: Kenapa jadi 12? Sebab Eca dan Cik Rongoks memang saya niat nak bagi. Balas kad raya yang mereka hantar ;)

28 ulasan:

  1. eca dah bagi alamat kt email..hehehe
    mohon dicek ya kak..:)
    kad raya petronas eh?..suami keja petronas ke?ngeee

    BalasPadam
  2. ade nama kad atas tu la..hehe..
    nanti mama isha email yer :)

    BalasPadam
  3. wahhh...
    nmpkanyer ada rezeki lya ni..
    nnti lya email ya..
    salam aidilfitri

    BalasPadam
  4. Seronoknya dapat kad raya. Nak alamat kakcik tak? hehehe...

    7, Jalan kencana 36/2,
    Taman Kencana,
    56100 Cheras, :)

    BalasPadam
  5. nak jugak no5! hehe

    ummu muhammad
    7, lorong 2,
    jln suria 6,
    tmn matahari,
    86000 kluang, johor.
    013-3575915

    BalasPadam
  6. sis ayu dah send email..tq sebab nk bagi kad raya..hehe

    BalasPadam
  7. nk jugak . hihihi
    kalau masih sempat :))
    tp nk tulis kat sini alamat.line slow T_T

    Noor Atikah Ramli
    No 5224-G Lorong Kubur Langgar,
    15200 Kota Bharu, Kelantan.

    BalasPadam
  8. Akak pun dah terlewat sampai sini.huhuhu

    BalasPadam
  9. Tahniah buat yg dpt kad raya tu ye..

    BalasPadam
  10. eh..nur kena bagi alamat juga ye..?
    kejap ye.. nak ke emel jap.. :)

    BalasPadam
  11. nur dah send alamat, cuba semak...ada x..?

    BalasPadam
  12. assalamualaikum ummi...mekacih ummi x sangka mama pun dapat juga...mama dah e-mailkn alamat mama yer...:)

    BalasPadam
  13. Alaa dah no ke berapa saya ni..melepass la nampaknya...nak g ngadu ngan Gee la kita tak dapat kad raya tu....

    BalasPadam
  14. wahh melepas jugakk ;))
    seronok kalau kita boleh send kad raya tanda ingatan nie kan
    hurmmmmmmm bile kad raya UCSA akk nak kuar erkk ;))

    BalasPadam
  15. ooo..dapat ye..rose dh ada kan adress ye..tq ye..

    BalasPadam
  16. tima kasih kak...jap lagi wani emel alamat kat akak k :)

    BalasPadam
  17. Tahniah pada semua penerima :)

    BalasPadam
  18. nnti KA email semula ye, salah email address ler sorry !

    BalasPadam
  19. masuk senarai jugak ... sy tungguuu hihihihihi...

    harap kad sy akak dah terima...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...