بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 15 Ogos 2012

Terima kasih Masya & Mahamahu.com

Assalamualaikum

Semalam buka puasa rumah mak. Petang tadi (Selasa) hantar kereta untuk ganti apa yang patut. Jadi masa agak terhad nak online. Curi sekejap- sekejap sahaja. Kalau saya tak menyinggah, tu maksudnya saya tak online ;)

Petang (Selasa) terima kiriman dari Masya. Semalam pula terima kad dari Mahamahu.com. Macam biasa simpan dalam blog sebagai tanda terima kasih dan ingatan dari rakan blog.

Hadiah dari Masya @ Yana.. akak dah tak ingat sempena apa ;) tolong ingatkan balik ya. Kad raya dari MahaMahu pun saya lupa.. bila masa pula saya bagi alamat ;) sudah jadi pelupa pula sekarang ni.. apa pun terima kasih banyak-banyak di atas kiriman.


Cenderahati dari masya keychain ladybird
Ada kad raya sweet dan angpau raya untuk Iman.


Kad raya dan biz card dari mahamahu.com


11 ulasan:

  1. wah...tahniah =)

    seronok pula dapat hadiah kan? hehe

    BalasPadam
  2. yaa..mesti simpan dlm blog jd kenangan

    BalasPadam
  3. wah..iman pun dpt angpau..leh belanja anty nnti :D

    BalasPadam
  4. seronok lah iman dpt duit raya ;)

    BalasPadam
  5. best tul diorg ni kan..bagi card siap ada hadiah lagi..:)

    BalasPadam
  6. Wah bestnye dpt kad dan dpt hadiah skali :-)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum ummi...tahniah2 yer bestnya dpt hadiah kan...:)

    BalasPadam
  8. iman mesti seronok dpt duit raya eheeee

    BalasPadam
  9. Assalamulaikum wbth....
    bukan seronok lagi tu......
    kalau dapat kad raya + hadiah =
    seronok-ronok....

    BalasPadam
  10. comel ladybird tu..!
    tentu iman sukee.. :)

    BalasPadam
  11. alhamdulillah dah selamat sampai ...
    akak menang saguhati join kuiz a'famosa
    (^____^)v

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...