بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 11 Ogos 2012

Masalah teknikal sedang berlaku

Assalamualaikum

Masalah teknikal sedang berlaku di blog saya. Entah kenapa secara tiba-tiba sidebar saya berada di bawah :( bila tengok di layout ok je.. tengah mencari-cari punca masalah cuba setting balik. Sekali tersave pula template lain :)

Jangan terkejut pula, bukan saja-saja ubah tapi ter"ubah". Macam-macam lah... malas nk peningkan kepala. Nak tahu kepastian kena on laptop. Masalahnya credit broadband di laptop tu dah habis ;) sementara ni keadaan akan jadi begitu.

Ada-ada je kan? Baru ni line broadband di iPad ada masalah. Tak boleh nak masuk. Dari subuh lagi... bila check di laptop akaun celcom saya tu aktif. Call customer service, tak selesai juga masalah. Buat habis credit je ;) akhirnya elok sendiri.

Agak-agak masalah layout ni boleh elok sendiri ke? Bagusnya kalau macam tu ;)

12 ulasan:

  1. sabar jelah UI... dugaan ni.. saya pun tenet nazak dah ni :)

    BalasPadam
  2. SABAR KAK...saje nk tukar `baju` 2

    kak..khas tok akk

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/08/khas-tok-ummi-iman.html

    BalasPadam
  3. hihihi dah okey dah...mungkin dia jem sekejap..

    BalasPadam
  4. entry nak bagi kad raya cr tak boleh komen...sidebarnya berada dekat bawah...klik komen pun tak mau bukak...

    BalasPadam
  5. eh..dah eloklah akak.. :)
    akak betulkan apa2 ke atau elok sendiri..?

    BalasPadam
  6. Saje la tu nak buat gabra..hehe

    BalasPadam
  7. ishh..kalau kena kt saya pun menggelabah ni..

    BalasPadam
  8. assalamualaikum...oh yer ke dah elok semula memang kekawan kat alam maya ni memang the bestkan...:)

    BalasPadam
  9. wani baru on9 hari jd xtau la mslh di blog akak ni heheheee...skang ni dh ok kan..Alhamdulillah :)

    BalasPadam
  10. Blog myra dulu selalu sidebar dok kat bawah, memang taktau sebab pe, almaklumlah masa tu baru je berblog :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...