بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 29 Ogos 2012

Kad raya dari Cik Nur dan Eca

Assalamualaikum

Dah lama juga dapat kad raya dari Cik Nur ni.. sebelum balik ke Kelantan lagi. Manakala kad raya cikgu Asha @ Eca pula balik dari Kelantan dah ada dalam peti surat. Hari ni baru berpeluang nak buat entri. Online kejap-kejap. Jadi nak singgah blog rakan-rakan agak terhad. Tapi siapa yang singgah sini Insyaallah saya singgah kembali. Itupun tersekat-sekat. Kalau betul-betul free baru sempat ziarah ramai-ramai serentak ;)

Ini kad raya dari Cik Nur


Panjang juga coretannya berbanding kad raya saya ;) malu pula rasanya..


Ini pula kad raya dari Eca... tengok gambar je dah tahukan? :)
Comel dan cute. Hasil kerja tangan sendiri.


Terima kasih buat adik-adik berdua ni... mereka memang friendly dan ceria sentiasa. Semoga berjaya dalam karier masing-masing.


27 ulasan:

  1. meriahlah raya dgn kad2 nikan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. ceria rasa dihati :)

      Padam
  2. Kakcik hanya dapat ucapkan terima kasih atas kad yang UI kirimkan kepada kakcik. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 :) takpe.. cuma saya yg suka simpan memori ;)

      Padam
  3. cantik..byk ummi dapat kad raya kan/..
    kueh ghaya ada lagi ummi..hi3

    BalasPadam
    Balasan
    1. 3 je cik su.. :)
      Kuih raya ada lagi.. mailah

      Padam
    2. setelah dikira 5 rupanya ;)

      Padam
  4. eh..jgn malu2 kak, sepatutnya nur yg kena malu, sebab tulisan nu, ya amat buruk..huhuhuh..

    BalasPadam
  5. eh..lupa, sama2 kaseh.. :)

    BalasPadam
  6. Salam,
    Dah bertahun rasanya mummy tak dapat kad raya,.
    Tahun ni anak berdua tu yang dapat kad raya dari kawan sekelas dia (Amirul 6 tahun)..Terasa pula mummy dah semakin melupakan tradisi ni :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam mummy,
      Tahun ni je baru mula kembali... itupun sebab ada rakan blog ;)

      Padam
  7. Akak juga dah terima kad raya dari Rose.Terima kasih byk2 ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2. Saya susah sikit nak masuk blog akak guna iPad. Tak tahu knp... Tu yg dah lama tak tinggal komen. Lambat sgt nak view. Maaf ya k.norzie.. Nak on laptop malas2 je.. Iman mesti kacau. Ni pun dia kacau juga. Tp boleh lari2 ;)

      Padam
  8. besnyer.. is pun pertama kali dapat kad dari teman blogger.. rasa sangat xcited (^___^)

    BalasPadam
  9. cantik kad raya tuu
    memang kreatif adik eca tuu

    BalasPadam
  10. a'aa cantik kad raya dr eca kan..

    P/s : selamat hari raya.. sorry dah lama xjenguk sini..

    BalasPadam
  11. akak sory baru singgah sini yer...lepas cuti raya ni wani jd malas pulak hihii...best dpt kad raya kan...akak tgk entry wani k ada mentioned akak :)

    BalasPadam
  12. Thn depa kta bebalas kad raya plak yek...keep in touch...mmg meriah thn ni ngan kad raya dy member blogger..

    BalasPadam
  13. raya bersalah juga bila tak sempat nak balas kad raya dari blogger..

    BalasPadam
  14. best dp kad raya...ibu 1 pn xde hik3

    BalasPadam
  15. salam ummi iman,.
    lya pon dh trima kad raya tu 2 hari lps..tqvm..sgt2 hargainyer

    BalasPadam
  16. salam, terima kasih yer kad raya zie dah terima, tapi tak wat entry, cuma wat nota kaki je... tq berbanyak..

    BalasPadam
  17. kad dari ummi iman pun iza dh terima tau..iza ada update kt sini..:)

    http://izzdanceriteranya.blogspot.com/search?updated-max=2012-08-29T08:53:00%2B08:00&max-results=3

    BalasPadam
  18. memang seronok dapat kad raya daripada kawan2 blogger.

    BalasPadam
  19. Bila la agaknya saya nak dapat kad raya semeriah Ummi-Iman ni...?
    Sedey~~~~~~~~~x dpt kad raya....

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...