بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 2 Ogos 2012

Blogger Marya Yusof bersiaran langsung di TV3 dari Peru

Assalamualaikum

Semangat hari ni nak melihat dan mendengar Marya secara lansung di TV3. Sebelum pukul 7 pagi dan buka TV ;) tunggu punya tunggu hampir pukul 8 pagi baru slot Marya keluar. Sempatlah tengok berita.

Perbualan secara langsung yang berkisar tentang suasana dan pengalaman berpuasa di Peru. Untuk mereka yang masih tidak mengenali Marya, dia adalah seorang blogger juga. Blog yang bernama From Peru With Love. Saya suka membaca blog dia yang berkisar tentang kehidupan di Peru. Kebetulan panggilan nama anak kami sama 'IMAN' jadi seolah ada pengikat di situ ;) banyak persamaan antara Iman saya dan Iman Marya. Bezanya Iman saya muda setahun.

Tak perlu cerita panjang, klik sahaja link biru di atas untuk ke blog Marya untuk lebih mengenalinya. Di bawah ni apa yang sempat saya ambil dan rakam. Video yang saya ambil kurang jelas suaranya sebab Iman saya sedang tidur ;) Yang penting saya dah dengar suara Marya :)


Kerana Marya juga ini adalah video pertama saya di YouTube :) Sekali lagi maaf, kurang memuaskan dari segi suara dan gambar yang bergerak-gerak. Berat nak pegang iPad ni lama-lama ;) Bila tengok di YouTube gambarnya jadi tak cantik pula :(

Tahniah Marya! lepas ni mungkin makin ramai lagi rakan yang akan berkunjung ke blog Marya. Harap dapatlah tiket free yang dianggankan tu ;) Gurau je. Apa pun yang penting sangat bertuah dapat berkenalan dengan Marya di alam maya ni. Semoga dilindungi dan dirahmati Allah di sana. Amin.

27 ulasan:

  1. pernah tgk blog beliau..orang jauh ni..hehe

    BalasPadam
  2. tak tengok pun kat opis .. tp dah follow blog marya ni .. jauhkan .. kat peru

    BalasPadam
  3. As salam Ummi Iman,

    Wah siap upload ke youtube! Terima kasih byk2! Kami kat sini mmg xboleh nak access streaming apalagi nak tgk tonton... Nasib baik Rose tolong upload kan... Ya Allah, terima kasih byk2..terhutang budi sesgt! Terima kasih...terima kasih... sgt2 terharu... Moga hubungan ini berkekalan insya'ALLAH ke akhir hayat... Ameen :)

    Iman xboleh dgr munyik bising ek! hehehe...takpe kisses & hugs for him ya rose! :))

    BalasPadam
  4. tak sempat tgk..time tu tgh gerak dtg ke pej..akan tgk kat tonton nanti

    BalasPadam
  5. wah.. is xsempat tengok.. sebab otw ke opis... xbopa jelas sangat, tapi alhamdulillah.. leh jugak tengok kak marya~

    BalasPadam
  6. Nur xsempat tgk tadi..dan ini kali pertama nur tahu mengenai Marya ni.. :)

    BalasPadam
  7. yer ker...pg tadi hujan kat cni..astro mana ada gambar..huhuhu...saya dh lama folo blog dia...jap nak tgk video tuu..tq yer rakam..

    BalasPadam
  8. assalamualaikum ummi...yer la mama pun lupa hari ni siaran nyer sibuk sgt tadi...:)

    BalasPadam
  9. eh tak tahu plak marya keluar tv mlmtd..klu tau dh tentu sy tggu dpn tv..:)

    BalasPadam
  10. owh nk terjah blog dia kejap eheee

    BalasPadam
  11. KA x sempat tgk sebab keje kan!

    BalasPadam
  12. izan pun kebetulan tgk MHI pagi tadi... dptlah dgr suara marya. lama juga dia on air kan...

    BalasPadam
  13. Keluarga Marya pun mesti dapatlah hilangkan rindu tambah-ambah nak raya nie kan..

    BalasPadam
  14. Tak tau pulak Marya keluar tv. Dah lama tak jenguk blog Marya

    BalasPadam
  15. tak leh tgk sbb kat ofis.nasib baik rose ada rakam.

    BalasPadam
  16. ala x tahu pun dia masuk mhi..kalau x boleh tengok..:)

    selalu juga masuk blog dia baca cerita menarik2 dari sana..:)

    BalasPadam
  17. Alhamdullilah brg dh selamat sampai..lega dengar..:)

    BalasPadam
  18. alhmdulillh leh tgk kat sini, zie terlepas tadi huhu...

    BalasPadam
  19. nak tengok blogg nye jap lagi :)

    BalasPadam
  20. Cr pun tak perasan...nak pi tgk blog beliau kejap...

    BalasPadam
  21. tak berkesempatan nak tengok. huhuhu..

    BalasPadam
  22. Wah, glemer marya. Lama dah x jengah blog dia..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...