بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 12 Julai 2012

UMobile knockout challenge

Assalamualaikum

Ada sesuatu yang melekat di iklan header dalam blog baru-baru ni. Alhamdulillah rezeki baru muncul ;)



Bila dah dapat eloklah dihebahkan dalam blog. Bukan nak hebahkan soal BE tu tapi apa yang boleh dikongsikan dari situ. Baru-baru ni saya dah join. Lepas saya join terus dapat BE ;) mungkin kebetulan.

Jadi sesiapa nak join contest yang dianjurkan oleh UMobile ni bolehlah klik iklan di atas atau link di bawah ni dan ikut sahaja step yang ada di situ.
https://www.facebook.com/umobilesb/app_443669362319684

Hadiahnya menarik juga. Mana tau ada rezeki kalian di situ. Good luck!



Seronoknya jika dapat hadiah ni. Tapi saya tak dapat sebarang knockout point lagi :( Sesekali main bola kita :D

7 ulasan:

  1. Semoga berjaya Ummi Iman... :)
    insyaALLAH ada rezeki tak kemana kan...

    BalasPadam
  2. assalamualaikum ummi...moga2 berjaya yer...:)

    BalasPadam
  3. good luck.. murah rezeki dapat BE, mesti dah banyak.. bolehlah cash out untuk shopping raya hihihihihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...