بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 29 Julai 2012

Tidak seperti apa yang difikirkan

Assalamualaikum

Hari ni baru berkesempatan keluar dengan AI cari baju raya :) Keluar rumah terus menuju ke Jaya Jusco Bukit Raja, Klang.

Mula-mula pergi tingkat 2. Tengok Warehouse Sale. Erm... tak banyak pilihan, dan kebanyakan stok lama.

Turun kembali di tingkat satu. Cari baju Iman. Pilih yang ada offer 50% dan 70%. Jimat sikit. Lagi pun baru je shopping untuk dia sebelum ni.

Kemudian turun ground floor pula... cari baju melayu. Tengok warna hijau takde seperti warna yang diinginkan. Mata tertumpu pada warna lain pula ;) warna apakah itu...

Bersambung raya.... :)


Cerita sebelumnya: http://ummi-iman.blogspot.com/2012/07/tema-baju-raya.html

18 ulasan:

  1. Wahhh dh start shoping raye eh, bestt!! :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shopping awal2 senang nk kira budget balik raya ;)

      Padam
  2. Balasan
    1. Byk juga dah persiapan k.tini ya :)

      Padam
  3. shoping yer..hehehe...best-best ..saya suka shoping bj anak...bj sendiri,..dh malas nak beli..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Beli yg murah je izan. Ikut budget. Mmg baju anak yg lebih ;) ayah ummi mengalah :)

      Padam
  4. Memang banyak baiknya kalau buat persediaan awal.. Kalau beli saat-saat akhir nanti dah tak banyak pilihan..
    Biasalah. anak2 kena dahulukan.. ummi & ayah dah jenuh raya.. betul tak? hehe

    BalasPadam
  5. Ummi Iman, kak ina dah follow sila follow balik. dairisally.blogspot.com

    BalasPadam
  6. Ummi Iman, kak ina dah follow sila follow balik. dairisally.blogspot.com

    BalasPadam
  7. alhamdulillah... saya pun dah settlekan semua baju raya anak2. kalau ada pun mgkin abahnya nak tambah sehelai dua. baju melayu dgn kurung tk beli ready made. tmph semuanya.

    BalasPadam
  8. As salam Ummi Iman,

    Tahun ni takde baju raya utk my Iman... Pity on him :(

    Tp raya tetap raya! hehehe...

    Tukar tema ke? Wah, tak sabar nak tengok! :))

    Pssst... marya ade something nak share di blog... :))

    BalasPadam
  9. salam ummi iman.K.atie pon br soping baju raya anak pompuan sabtu lepas.Menjak dah 'besar' ni..pilihan mengikut citarasa anak2.Ibunya dah xblh pilih...nanti xsuker:)

    Abgnya lom bersoping baju raya lg..cuti nak raya sok br g beli.

    BalasPadam
  10. same la kita rose.terpaksa tukar warna tema utama.tp shopping kat jusco semalam harga tak murah sgt pon.kena tunggu JCard day baru dpt murah kot.

    BalasPadam
  11. alamak, lambatnya sambungan...hihihi

    BalasPadam
  12. wani pun dah prepare awal kelengkapan raya...skang ni dh xpyh fikir dh hihi...alamak lambat la sambungan tu hihi

    BalasPadam
  13. bestnya dh start shopping..:)

    BalasPadam
  14. Myra baju Melayu asben tak beli lagi, tunggu nak dekat raya baru beli..heheee

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...