بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 20 Julai 2012

This blog has been removed

Assalamualaikum.

Baru nak buka blog, tiba-tiba keluar perkataan di atas tu. Mau tak terkejut dibuatnya. Apa masalah saya pun tak tahu. Macam-macam kejutan pula dibuatnya :(

Cuma ada persoalan yang nak diajukan pada rakan-rakan blog. Adakah kalian boleh masuk blog saya seperti biasa.

Semalam saya dah ubah nama blog kepada Catatan Ummi Iman. Siapa yang rajin bolehlah buang dan masukkan kembali URL blog saya ;)

Selagi tak pulih seperti biasa, selagi tu tak senang rasa di hati. Cobaan..

17 ulasan:

  1. fuuhh...tajuk entry mmg mgejutkan..!
    ehh...jgn di remove..!

    nur boleh masuk sini kak.. :)

    BalasPadam
  2. Tak ada masalah....macam biasa aje.Selamat berpuasa utk Rose sekeluarga ye.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum....

    pttlah pagi td nampak dah nama tukar kat dashboard catatan ummi iman, tp x blh bukak blog akak huhuhuhuhu.. alhamdulillah.. ni dah ok...

    selamat berpuasa ...

    BalasPadam
  4. hehehe trkjut ayu...prnh dgr jugak ada yg rakan blogger jd camni..

    BalasPadam
  5. sy boleh bukak blog UI mcm biasa. Url pun sy tak perlu tukar kat bloglist.. :)

    BalasPadam
  6. saya boleh buka blog Ummi Iman...kenapa leh jd cmtu? kene hack ke?

    BalasPadam
  7. ani boleh jer buka blog akak..jgnlah diremove wani suka baca entry2 akak :)

    BalasPadam
  8. sama la. try2 tak blh bukak. ni br blh.

    BalasPadam
  9. oh yeke? risau juga kalau TM jadi mcm ni....

    BalasPadam
  10. kekekek main2 je tuu
    akk pun kadang2 kuar macam tuu
    refresh banyak2 ;)

    BalasPadam
  11. ok je......say amasuk melalui komen....

    BalasPadam
  12. ok jer..saja jer gogle ..tu..memainkan perasaan orang...

    BalasPadam
  13. As salam Ummi Iman,

    Yelah, banyak kali buka sebelum ni keluar pop up mcm tulah... terkejut jugak... Nasib baik awk notis... Alhamdullillah... Selamat berposa Ummi Iman & Family... :)

    Kami dah start posa dah ni :))

    BalasPadam
  14. nasib baik ok ni..boleh jer masuk..google ni mmg suka main cak2..

    BalasPadam
  15. ok boleh jer masuk..cuma x pasti keluar atau x kat my blog list..nnti sy check..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...