بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 13 Julai 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....

Assalamualaikum

Sebelum terlupa nak join segmen Ayu. Blogger yang rajin singgah blog. Bukan blog saya sahaja tapi blog kalian juga kan?


Ayu suruh sambung ayat di atas tu... untuk makluman "Saya blogger dari Selangor"

Nak join sama sila ke link ini http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Tag : Mommy & Daddy

Tarikh Tutup : 12 Ogos 2012 (12.59pm)



22 ulasan:

  1. good luck ummiiman..ciksu pon blom join lagi...hehehe

    BalasPadam
  2. tq dear join segmen ayu..hihi..kta dr negeri yg samalah!lh jumpa ni..hehe

    BalasPadam
  3. good luck.. kalau ade kesempatan nak join jugak hihihihi....

    BalasPadam
  4. hai blogger selangor...ummi iman join, c'jai pun join..

    BalasPadam
  5. http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    snggah n follow dr selangor :)

    BalasPadam
  6. Salam.. dah follow sini
    jemput ke blog kita plak =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    BalasPadam
  7. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    BalasPadam
  8. singgah sini dari segmen sama.. sy dari sarawak jengguk ummi sini,jauh taw hihi ^^,
    btw sy follow ummi yea :)
    jom ke blog sy plak. heee (:

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  9. hye! sy blogger KL.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  10. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  11. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    BalasPadam
  12. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    hihihihih..

    BalasPadam
  13. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    BalasPadam
  14. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    BalasPadam
  15. salam ramadhan dr nurul blogger melaka.
    jenguk2 tuan umah sambil folow..
    de segmen yang sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    salam kenal kay

    BalasPadam
  16. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    BalasPadam
  17. dari segmen yang same :)

    done follow

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  18. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    BalasPadam
  19. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...