بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 14 Julai 2012

Sampel percuma Sustagen

Assalamualaikum

Sekarang ni minat sangat mengutip sample ;) takde kerjakan? Orang nak bagi kita mintalah. Baru ni minta sample susu Sustagen. Nak cubalah bagi Iman. Dia suka ke tak.

Mulanya ummi dia yang rasa dulu ;) sedap juga. Yang penting tak manis. Tak suka susu manis-manis ni. Lagi pun tak elok untuk kesihatan. Betul tak?


Inilah sample yang dihantar oleh MeadJohnson baru-baru ni. Ada 3 paket semuanya. Sebelum hantar diorang mesti call dulu tanya kita ada minta sample dan sekarang minum susu apa.

Nak sample juga sila ke link ini http://www.meadjohnsonasia.com.my/faqs/sample-request.aspx

Bagus juga jika jadi ahli kelabnya. Boleh collect point dan redeem barang.

Bagi Iman rasa.. dia suka juga bila minum dalam cawan. Nak tukar? erm... harga boleh tahan. Dahlah Iman kuat menyusu ;)

15 ulasan:

  1. Elpk gak ada sample camni..blh kita cuba bg anak2 kita yg masih kecik iman.Klu dia suka leh terus tukarke susu tu jer kan.

    BalasPadam
  2. Yer la... Boleh tengok anak kita suka ke tidak ngan susu tu sebelum beli. xc

    BalasPadam
  3. Elok jugak dapat sample camtu...Susu nie mahal sikitkan....

    BalasPadam
  4. IMAN SUKA IBU GEMBIRA...MANIS2 X ELOK SGT UNTUK ANK2...BIAR KRGKN DR SKRG ..:)

    BalasPadam
  5. bagus macam nie .. sekurang2nya org boleh menilai dulu kan
    rasanya dah banyak pdoruk susu yg buat pendekatan macam nie
    mereka buat sample dulu ;)

    BalasPadam
  6. bagus btol buat cmnie.huhuhuh
    tp ika sndiri pon xbleh nk telan susu. haahah

    BalasPadam
  7. maira tukar yg plain ni dia terus tolak..aduhai..duk minum yg vanilla tu..manis sikit la..

    BalasPadam
  8. satu company nagn susu enfa tue k.ngah....nak sample enfagrow dtg la umah nenek minah kih3

    BalasPadam
  9. ooo..akak biasanya tetap ngan satu susu jer tok anak2.. malas nak cuba2 takut depa x suka la plak.. tp kalau cuba sampel ok gak ni

    BalasPadam
  10. adeh... anak2 tak minum sustagen la pulak.

    BalasPadam
  11. bgskan bile ade sample blh bg bdk² cuba dulu.. anak sy minum sutagen umr setahun kot.. tu pun kejap jer.. dia takmoo minum dah...

    BalasPadam
  12. ada sample mcm ni bagus la boleh bg cuba dulu dekat anak kita kan

    BalasPadam
  13. senang ada sample camni kan..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...