بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 14 Julai 2012

Nak tengok Iman solat

Assalamualaikum

Dah lama nak ambil gambar Iman ikut ummi dan ayahnya solat. Tapi agak susah juga, sebab bila perasan saya nak ambil gambar dia terus lari kat saya.


Tengok.. bukan sujud tapi menonggeng ;) tak kisah lah janji dia ada minat nak ikut.


Dia dah perasan saya ambil gambar dia. Cepat-cepat nak bangun.

Selalu tengok ummi solat jadi dia tak nampak pergerakan saya yang bertelekung tu. Ayah hari minggu kadang pergi surau. CD solat yang saya beli sebelum ni untuk Iman agak details. Tak sesuai untuk dia.

Ummi harap Iman cepat belajar nanti.

14 ulasan:

  1. Ala...comelnya...semoga jadik anak yg betul2 ssoleh..Amin..Dapat hadiah tupperware 3 bijik...hihihi

    BalasPadam
  2. amboi adik iman...lau anak buah iman yg pompuan umo 3thn 2 bila org solat dy amik sejadah kita dy yg solat.pah 2 wat gaya bca alquran kita yg solat nh nk tergelak tgk gyanya

    BalasPadam
  3. Melenteur buluh
    Biarlah dari rebungnya....

    BalasPadam
  4. salam Ummu Iman

    he he comelnya dia solat
    seronok dan gembira saya tengok

    BalasPadam
  5. assalamualaikum ummi...alhamdullilah moga jadi anak yg soleh nanti yer...;)

    BalasPadam
  6. semoga besar nanti iman jadi anak yang soleh..amin...:)

    BalasPadam
  7. xper plan-plan..:)

    comel jer dia..semoga solat sentiasa menjadi perkara yg menyeronokan dlm hidup dia nnnti..

    BalasPadam
  8. takpe slow2, nanti umo 7 thn kena start solat betul2 ye iman..insya Allah :)

    BalasPadam
  9. melentur buluh biar dari rebungnya kan kak..memula tgk dlu,pastu dia praktik....hehehe.

    kazen eca pula,dia tgk adik eca solat....adik eca baca surah2 dlm hati je......boleh pula dia gi komen,"kakak,kau tidak pandai sembahyang".hehehe

    BalasPadam
  10. sama gaya mcn naufal solat.nak ambil gambar sikit punya susah.
    seronok kan kalau anak mcm ni.yg penting parents kena tunjuk teladan yg baik utk anak2.

    BalasPadam
  11. hihhi..comeynyer.maira tu saya baru belikan telekung..excited gak tu..

    BalasPadam
  12. Comelnyaaaaa.. sejuk hati ibu kannn

    BalasPadam
  13. amir pun dulu macam ni.. sekarang dah besar ok sikit.. sejuk hati kan.. tgk anak² dah pandai solat...

    BalasPadam
  14. comel jer iman solat...melentur buluh biar dari rebung bak kata pepatah hihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...