بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 3 Julai 2012

Masa yang mencemburui

Assalamualaikum

Sejak post entri segmen blog ni menyepi seketika. Ziarah blog rakan pun tak sempat. Yang sempat curi masa baca entri rakan-rakan yang join segmen.

Kesibukan disebabkan hari Sabtu baru ni sepupu saya bertunang, jadi saya offer kan diri untuk make up dia. Jadi kenalah keluar rumah awal sikit. Itu pun saya lewat sebab tunggu kawan datang ambil. Ayah Iman dan Iman tak pergi. Kurang sesuai dengan keadaan Iman yang aktif. Lagi pun saya ada kerja nak buat. Lepas je acara selesai balik rumah, siap-siap pergi KL pula.

Mulanya pergi Central Market. AI jumpa kawan lama yang berniaga di situ. Kemudian saya ajak AI cari burger Bakar.

Ahad pula kami ke hulu langat jumpa mama Iman dari petang hingga ke malam. Balik dah penat terus tidur.

Hari ni (Isnin) kemas rumah lepas tu pergi rumah mak. Dah berkumpul dengan adik beradik lain faham-faham je lah ;)

Masih banyak lagi hutang nak review peserta segmen. Slow-slow.. akan singgah juga nanti.

p.s: gambar majlis pertunangan dan burger bakar akan menyusul kemudian ;)


10 ulasan:

  1. masa sekarang ni, berlalu pantas sangat kan..kadang2 tu smpai xterasa pun..

    wow..burger bakar..? mcm sedap..xsabar nak tgk.. :)

    BalasPadam
  2. ooo..jadi mak andam la ye...

    BalasPadam
  3. Mak andam terjun yer... Pandai dia...
    Itulah kalau berkumpul adik beradik, memang tak pandang lain, seronok...
    Zie memang merindui saat2 itu...

    BalasPadam
  4. hujung minggu mmg byk program...masa tu mmg kena betul2 kita bajet lah hehe

    BalasPadam
  5. mmmm kalau mama le disuruh jadi mak adam terjun makanya dengan orang tu sekali terjun le hehehehe

    BalasPadam
  6. pandai make up rupanya...sy mmg tak la..untuk diri sendiri pun fail...hihi

    BalasPadam
  7. patut menyepi jadi mak andam rupanya ^_^

    BalasPadam
  8. Skrg jarang2 make up org. Sejak ada anak malas2 je nak buat. Jgn tak tau saya mmg bolehlah make up org. Diri sendiri tak suka make up. Malu. Biarlah natural gitu ;)

    BalasPadam
  9. akak pandai makeup erk..jadi mak andam tu hihihi

    BalasPadam
  10. CR pernah jugak jadik mak andam terjun hihihi...mesti pandai make-up nie...good luck..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...