بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 21 Julai 2012

Kesian Iman... tertidur sendiri

Assalamualaikum

Alhamdulillah. Hari pertama sahur dan berpuasa. Iklan jap. Pagi tadi sahur ayam masak lemak versi Kelantan. Nasiblah jadi. Guna santan MS je :) suami puji lagilah sukakan :D Kalau tak jadi harus senyap ;)

Sambung balik cerita Iman. Malam tadi lepas isyak, ngaji jap. Iman yang tengah tengok DVD (saja buka taknak bagi dia boring) datang jengah sambil merengek-rengek manja. Tapi dia tak kacau, berdiri depan pintu je. Lagi sekali datang jenguk dan merengek lagi... Tengok ummi dia masih tak habis lagi dia pun pergi.

Akhirnya.....


Tertidur sambil DVD terbuka. Mesti dah mengantuk sangat. Petang tak tidur.

Sejak minggu lepas tak boleh tinggalkan dia sorang-sorang, even nak ke bilik air pun susah. Menangis beriya-iya depan pintu. Akhirnya kami mandi berdua :) kalau nak buang air tak bolehlah bawa. Bahaya ;)


p.s: buat rakan baru blog ni, maaf tak boleh masuk blog kalian. Ada masalah sikit. Dari semalam duk menyelesaikan masalah google ni. Pening juga dibuatnya. Dah ok nanti saya singgah. Terima kasih.

13 ulasan:

  1. ayam masak lemak @ gulai darat?, lama tak masak

    BalasPadam
  2. alolooo..sian iman :)
    selamat tengahhari ummi:)

    BalasPadam
  3. Puasa juge ke iman ni...hehe..?

    BalasPadam
  4. Dah tidur Iman.Selamat berpuasa Rose.

    BalasPadam
  5. sian iman.. penat sgt yg smpai terlena tu.. :)

    BalasPadam
  6. kalau dah penat sangat mesti tetidur sendiri, kesian dia

    BalasPadam
  7. iman nh mcm2 pesen la..sme mcm anak sedare iman

    BalasPadam
  8. hihihihi.. ni betul² penat .. sampai terlentang tido nya...

    harap masalah blog ni cepat selesai kesian akak huhuhuhu...

    BalasPadam
  9. siannya dia..mengantuk sangat la tu..:)
    tapi baguskan dia x kacau pun ummi dia mengaji..:)

    BalasPadam
  10. ala ciannyer iman sampai tetido dia hihihi...ngantuk sangat dh la tu

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...