بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 28 Julai 2012

Jusco Bandar Baru Klang, Warehouse Sale

Assalamualaikum

Jaya Jusco (AEON) Bandar Baru Klang ada mengadakan Warehouse Sale bermula 27 Julai - 8 Ogos, 2012.

Waktu urusniaga 10 pagi - 10.30 malam
Tingkat 2, berdekatan panggung wayang (TGV)

Setiap pembelian bernilai RM100 akan dapat RM5 AEON gift voucher.

Diskaun sehingga 70%

Selamat membeli belah :)


p.s: Ayah Iman pergi office hari ni :( kena tunggu AI balik baru boleh shopping. Baju raya takde lagi ;)

14 ulasan:

  1. jusco bandar baru klang ni..yg kt bukit raja tu kan..wahh best ni boleh shopping raya..:)

    BalasPadam
  2. smalam dah gi jusco kat sini.. huhu sale tapi bayak barang yg lama.. huhu tk patut

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya ke? Rasanya sama je kat mana2 pun. Habiskan stok lama ;)

      Padam
  3. smalam dah gi jusco kat sini.. huhu sale tapi bayak barang yg lama.. huhu tk patut

    BalasPadam
  4. Wah, dah boleh shopping keperluan raya ni, Rose..
    Jangan tunggu lama-lama, nanti dikebas orang.. hehe

    BalasPadam
  5. selamat berbuqka...kita p AU2 j..hehe
    jom singgah sini

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/peserta-masterchef-follow-qr.html

    BalasPadam
  6. Saya tak pernah shopping raya... Sadis sungguh, kan...huhu...

    Selamat bershopping ya..

    BalasPadam
  7. delat raya ni, pasaraya berlawan2 buat sale kan.. :)
    nur pun xshoping lagi..huhu

    BalasPadam
  8. kat bukit raja tue...nanti nak pi gan hubby hihihi

    BalasPadam
  9. c'jai tak shopping apa pun lagi..heeee

    BalasPadam
  10. dah lama tak berjalan2 ke Klang. time belajar dulu sellu je tgk movie kat bukit raja.

    BalasPadam
  11. kami pg yg kat bkt ringgi hujung minggu bru ni.. ramainya org sampai naik pening dibuatnya .. tp mmg cdg nak pg yg bkt raja punyer pulak .... x tau sempat tak ..

    BalasPadam
  12. skang ni mmg sale giler2 la kan hihihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...