بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 13 Julai 2012

Iman suka Thomas and Friends

Assalamualaikum

Iman suka tengok cerita Thomas and friends sejak ayah beli CDnya disebabkan keretapi juga adalah salah satu kenderaan yang Iman suka tengok.

Ayah Iman memang rajin layan apa yang Iman suka. Apa yang Iman minat pasti dia beli. Ummi tegas sikit, tak mahu ajar takut dah besar pandai meminta-minta ;)



Semalam beli keretapi Thomas pula :) betul ke suami lebih gemar beli mainan untuk anak berbanding isteri?

Kenapa? Kena tanya orang lelaki ;)

13 ulasan:

  1. Suka betul dia dapat mainan baru. Ralit tak pandang camera dah..:)

    BalasPadam
  2. amboi iman khusyuk betul tgk cerita tu.....rasanya mcm tu la kak sebab husband wani pun selalu beli mainan kat qalief....kdg2 tu sampai 2,3 mainan sekali beli

    BalasPadam
  3. suka dia main sambil tengok citer tu lagi..:)

    BalasPadam
  4. Ayah Iman tu syg kat Ummi,dia beli mainan kat Iman supaya Iman ralit bermain dan tak kacau ummi nak buat kerja.

    BalasPadam
  5. not en hubby KA lah, mmg x beli benda2 mcm ni kat anak!

    BalasPadam
  6. wah...suka la iman!

    my hubby pun suka belikan mainan utk anak2. kalau sy, suka beli mainan yg agak2 tahan lama n menguji minda (sudahnya tak main pun..hahah)
    anak2 saya ni kjap je bosan ngn mainan. senduk mangkuk kat dapur jugak diambil buat mainan.

    BalasPadam
  7. betul kot! sbb encik asben mama pun same, kalu anak mintak mainan, laju je die nak beli..! kalu mama, harusla kena tengok dulu, pikir dulu perlu beli ke x..hehe

    BalasPadam
  8. acik ayu nak ketapi tu jgk iman..hhehehe

    sis jomlah join segmen pertama ayu ;-)

    BalasPadam
  9. Betul kot, sebab husband Myra suka bg mainan kat anak menakan ha ;)

    BalasPadam
  10. okler kot kalau gitu.. husband akak mainan anak susah nak belikan,
    akakpun susah nak dapat ....

    BalasPadam
  11. heheh sabar jelah, itulahkan emm beli2 jugak tapi yang patut2 ja..

    BalasPadam
  12. Amboi..kusyuknya iman tgk thomas n friends...!

    BalasPadam
  13. betul sokong hahahaha.. sebab ayah amir lg suke belikan untuk amir mainan dr ibu, ibu yg kene kemas huhuhuhuhu....

    amir dulu pun suke thomas siap bestday tahun lepas nak kek thomas.. nasib baik tahun ni x mintak.. dia ikut musim dan angin dia jer.. semua dia sukenya...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...