بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 7 Julai 2012

Iman gunting rambut

Assalamualaikum

Sebelum tidur nak update cerita Iman gunting rambut petang tadi. Ini kali kedua pergi berdua sahaja ke kedai gunting rambut. Rasanya lebih tenang begitu. Sebab Iman tak nangis. Kalau ada ayah dia.. mesti dia nangis ;)


Akhirnya berjaya juga rakam saat Iman gunting rambut menggunakan kamera handphone tadi.

Nampak tak air mata Iman yang meleleh tu. Sama macam sebelum ni dia cebek-cebek nak nangis. Tapi tak nangis. Tiba-tiba nampak air mata meleleh turun. Tahan sebak lah tu.

Suka tengok sebab dia dah boleh duduk sendiri atas kerusi tanpa dipegang. Makin lama semakin matang bila berada di kedai gunting rambut ;)

Good boy.

16 ulasan:

  1. As salam Rose ummi Iman,

    Alolooo...ciannye Iman, melelh airmata die tu... kesian but for his own good kan :))

    Manja dgn ayah ye... My Iman pulak tak boleh tgk ummi die...lg ngada2..hik3 ;))

    BalasPadam
  2. Budak mana selesa kena duduk diam Rose. Apa lagi kepala kena pegang itu yg meleleh airmata. Kesian pulak kakak tengok. Tapi cute juga dia boleh tak lari turun kerusi...

    BalasPadam
  3. bedebar hati di dalam tak dapat nak citer...cuma lelehan air mata je, xpe Iman kan Hero...

    BalasPadam
  4. bagus la iman kasi jer potong rambut..anak wani lansung tak kasi potong pegang kepala nak potong rambut melalak jer...lepas pada cukur kepala lepas bersalin hr tu sampai sekarang ni xpernah sekali lagi potong rambut...

    BalasPadam
  5. assalamualaikum Ummi...dah jadi budak yang baik yer elok je bila gunting rambut tu...:)

    BalasPadam
  6. Iman takut yer.. Sama macam dania... Sampai sudh tak mau

    BalasPadam
  7. alololo..sian iman..!
    meleleh je air mata ye..

    kenapa ek budak2 xsuka potong rmbut..pelikkan..!

    BalasPadam
  8. alorhh comel iman
    budak2 memang payah nak gunting rambut
    dah besar sikit dan paham baru lah leh duk diam ..
    takut tuu biasalah kan
    macam anak2 akk dulu duk atas akak sambil potong rambut ekkek ;)

    BalasPadam
  9. Comelnya Iman..
    Biasalah budak2, susah nak gunting rambut. Tak lama lagi ok la tu..

    BalasPadam
  10. Alahai cian tgk Iman....meleleh air mata dia.

    BalasPadam
  11. iman dah besar...

    dah makin cerdik.. tu yg senang dah sikit nak gunting rambut dia :-)

    BalasPadam
  12. dah handsome iman lepas ni.

    BalasPadam
  13. bagusnya iman.. amir dulu haihh jenuhlah kami ni pujuk.. sampai umur dia dekat 3 tahun asal nak potong rambut mesti menangis² dah macam orang kene rotan.. tapi alhamdulillah sekarang dah ok.... tp kene pergi kedai yg sama jer... kedai lain mmg xmo...

    BalasPadam
  14. alahai.. menahan perasaan sampai meleleh air mata.
    nasib tak mengamuk.. :p

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...