بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 13 Julai 2012

Gambar studio kami

Assalamualaikum

Semalam ambil gambar studio yang baru siap framenya. Ambil masa dua minggu juga untuk siap. Tapi puashati lah dengan hasilnya. Suka sangat, sebab akhirnya ada juga gambar satu famili yang tergantung dalam rumah. Bila tengok gambar tu pasti hati tersenyum gembira :)

Ayah dan ummi serius, Iman tersenyum manis ;)

Gaya tersendiri.

Ini juga.. Ada gambar dia tersenyum untuk 2 gambar ni. Tapi ummi dia pilih yang ni. Sayang.. Gambar yang kita tak print kedai tak mau bagi soft copy.


Gambar yang tergantung (kat dinding tangga) tak sempat nak upload. Gambar bertiga tu sahaja yang diframekan dengan size 11R. Gambar Iman tu saja ambil sebagai kenangan untuk dia sewaktu ulangtahun ke-2nya. Siap cium lagi gambar sendiri :) tak tahan melihat aksinya ;)


17 ulasan:

  1. wahhh cantik ;-)..happy family..comel iman ;-)

    BalasPadam
  2. nape muke ummi masam je...huhu
    ummi iman amik gamba kat studio mn ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu trademark ummi iman ;) byk gambar tapi bila pilih2 ni yg paling ok. Biarlah iman je yg nampak tersenyum ;) kat kedai gambar dekat dgn rumah je.

      Padam
  3. cantik..kalau senyum sikit,..lagi kiut..sorry..terkomen ikhlas lak...kami belum ambil lagi,..tgg mia umur genab 3thn..hikhik
    gambar ni,..sudah tentu kenangan terindah kan..nnt bila iman dah besar..tentu nostalgia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. :) Insyaallah pjg umur iman 5 tahun ambil lg. Masa tu akan pastikan ada senyuman di bibir ;)

      Padam
  4. Eii comey, cute je iman ni.. Teringin nak amik gambar satu family..

    BalasPadam
  5. cantik gambar ni..iman ada adik nnti nampaknya kena tangkap lagi la..:)

    comey jer iman..:)

    BalasPadam
  6. serius betul ui n ai..nasib baik iman mnyelamatkan keadaan ;)

    BalasPadam
  7. assalamualaikum ummi...cantik gambar family tu...:)

    BalasPadam
  8. nice... kami pun cdg nk pi studio ni.. gambar bertujuh ;)

    BalasPadam
  9. salam ummi iman...bestnya da gambar studio sendiri.Suami k.atie xsuker bergambar..payah nk bergambar ngan dia.Anak pompuan jer sorang suka brgambar...

    BalasPadam
  10. Cantiknya gambar Rose sekeluarga...suka tgk Iman.

    BalasPadam
  11. cantik la ummi...teringin juga nk bergambar studio tapi masih berdua lagi...:)pic berdua dh byk ..

    BalasPadam
  12. macam tak caye jer akak ni baya suami saya... hihihihi... muka macam umur 25 tahun tau.. tp awatnya takmoo senyum.. iman gak sporting.. senyum sokmo haihh...

    BalasPadam
  13. wah cantik la gambar family hihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...