بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 16 Julai 2012

Buat CikFatihah

Assalamualaikum

Entri khas untuk cik fatihah kerana telah meninggalkan message ini di shoutbox yang blognya ada masalah.

Untuk cik fatihah ini masalahnya...

This blog is open to invited readers only

http://realitynursalam.blogspot.com/

It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.


Kenalah betulkannya kembali. Pergi design > setting > permissions. Kat situ nanti akan keluar seperti di bawah. Jadi tukarlah ke anybody ya.

Who can view this blog?
• Anybody • Only people I choose • Only blog authors

Harap membantu dan berjaya selesaikan masalah.

9 ulasan:

  1. setting tak ubah balik la tu kot....wani dulu nak edit blog private kejap pastu terlupa nak ubah balik gak setting tu hikhik...tp skang ni dak dah

    BalasPadam
  2. hi..blog walking here...singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

    BalasPadam
  3. oo begitu,ayu tak tau pun bab2 ni..hihi

    BalasPadam
  4. saya tak tau pun bab2 it ni.. thanks ye bgtau

    BalasPadam
  5. ramai yg private...xingat nak tuka balik..ada tu penganjur GA..tpi,alamak...blog private la.camna tu?sapa nak jawab..hehehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...