بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 25 Jun 2012

Umobile internet RM28 sebulan

Assalamualaikum


Saja nak share pakej internet yang sangat berbaloi-baloi dari Umobile.

For only RM28/month, you get:
* Unlimited Mobile Internet Usage on your mobile.
* Free 100 Minutes to all networks.
* Free 30 SMS to all networks.
* Unutilised Minutes & SMS will be carried forward.
* 30 days validity.

Menarik sungguhkan?

Nak tahu lanjut sila ke:
http://u.com.my/prepaid/unlimited-mobile-internet

Kini UMobile internet RM48 sebulan

18 ulasan:

  1. As salam Ummi Iman,

    Dulu ms kat Msia pernah dgr ttg U mobile ni, dh mula berada dipasaran time tu! Tp tak pernah guna, coverage ok ke? Eloklah ada byk pilihan kan :))

    BalasPadam
  2. sy xpnh guna pun... lgpun xtau coverage dia camne..

    BalasPadam
  3. UMobile pakej memang murah..
    Takut area rumah MJ susah dapat coverage je, sbb streamyx ngan YES slow giler..

    BalasPadam
  4. memang menariklah...Tapi sokong gan MJ...CR pun takut tak okey...pakai streamyx pun lembab kat area rumah CR...

    BalasPadam
  5. Kami guna pakej 28 ni... Tapi tak semua tmpat dpt... dan taklah unlimited sgt, sampai masanya dia akan sgt slow..

    BalasPadam
  6. kalu ok, rasanya tak salah mencuba

    BalasPadam
  7. Kakak masih guna streamyx lagi. Biasa kalau package baru agak menarik dan laju pastinya macam dulu mula-mula steamyx... sekarang dah slow..

    BalasPadam
  8. husbn ada jgk nak guna tp toky kedai ckp umobile guna line maxis dia tak suggest sbb area rumah line maxis tak berapa nak cantik. dia kata celcom ok. streamyx lg la ok.

    BalasPadam
  9. Mcm2 juga ya bila baca. Saya guna celcom. Setakat ni takde masalah. Dlm rumah kena cari kawasan mana yg laju ;) kalau ddk atas mmg laju lah. Tinggi agaknya. Bila kt bwh ada areanya ;) offer kat atas ni sizenya cuma 500mb. Kalau tak byk guna oklah. Saya pun tak pasti laju ke tak sebab belum guna ;) lebih sesuai untuk hp rasanya. Sebab ada panggilan dan sms percuma.

    BalasPadam
  10. wani pakai broadband jer...tapi murah la 28 tu

    BalasPadam
  11. lamaaaaaaaaaaaaaaa sudah tak berkunjung ke sini... salam kebizian dari teratak siFaqir 'ilmu
    .............................
    terima kasih atas kesudian meninggalkan komen (^___^)
    .............................

    BalasPadam
  12. dah pakai..p skrg dah dimatikan sebab dah tak pakai kat hp..memang laju...

    BalasPadam
  13. tak pernah guna gak u mobile ni..

    BalasPadam
  14. OOO U MOBILE..mcm xbeh je..

    BalasPadam
  15. UMOBILE sbnrnyer bawah CELCOM.coverage dia plk brkemungkinan xbyk kwsn yg masih boleh dia support tp klu area lmbh klang memang terbaik atau mn2 negeri kwsn bandar.sbgai contoh ak pkai 2 line(MAXIS dgn UMOBILE),klu ak bukak intrnet kwsan cheras baru memang memang hancus dari line 3g pegi k 2g pastu k EDGE kadang2 langsung xde line tp klu buat col boleh la cuma intrnt je kacau tp bila ak pkai umobile(ak guna pakej blackberry rm5.50 sminggu tp ak guna phone nokia E7)memang lngsung xde sangkut.klu x caye cuba amik plan BB untuk sehari(24jam)rm0.88sen xkisah la pkai phone ape pun.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...