بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 14 Jun 2012

Terima sampel Huggies

Assalamualaikum

Baru-baru ni saya ada minta sampel Huggies yang baru di Facebook Huggies. Dapat tahu dari blog Aishah Megahasz dalam entri http://megahasz.blogspot.com/2012/05/mari-mengutip-sample.html.

Rajin-rajinlah intai blog Aishah ni. Macam-macam hadiah dia dapat. Kagum betul saya :)

Sorrylah tak share dengan kawan-kawan, tak sempat. Sebenarnya cari juga entri mengenai sampel ni. Tapi saya tak buat rupanya ;) Cuba check masih ada tak lagi sampelnya ;)


Mula ingat apakah dia dalam envelope putih yang diterima semalam. Lepas buka inilah dia barangnya. Buku nota bersama sampel Huggies. Suka dapat benda free ni ;)


Bukan 1 tapi 2. Bolehlah Iman pakai nanti.

Iman pakai diapers brand Pet Pet sejak usia hampir setahun. Sebelum tu guna Drypers. Huggies pernah beli sekali yang pants itupun 16 keping je untuk pakai masa travel. Tapi cepat sangat penuhnya.

Setakat ni memang puashati dengan Pet Pet. Iman pun selesa. Sajalahkan orang nak bagi free sampel kita mintalah ;) Huggies ni harganya boleh tahan.

16 ulasan:

  1. Kakak dah lama tinggalkan ini Rose. Dulu masa anak-anak kakak kecik kakak guna brand Sealer dari yg no satu sampai yg no. 3 guna brand yg sama.

    BalasPadam
  2. sy pun ade mintak..tp xdapat lg...
    neh yg xsabar neh

    BalasPadam
  3. sayapun kkadng rajin juga duk minta sampel2 ni dulu2 ler

    BalasPadam
  4. anak wani qalief pakai pet-pet n drypers...dua2 ok n sesuai dgn kulit dia :)

    BalasPadam
  5. best3...saye pun suka gak minta free sample ni..hehe.. :)

    BalasPadam
  6. masa alya newborn dulu pun pakai petpet gak..ok la..then masa dia umur 4bulan kot slow2 convert to CDs..till now alya fully cds..so dh tak amik tahu pasal dd ni ;)

    BalasPadam
  7. alisha pun guna pet pet.. tp baru ni kami try drypers sbb nampak dah guna pelekat cam pet pet... :-)

    BalasPadam
  8. size amir susah nak cari.. nasib baiklah dah x pakai pempers.... kalau nak jimat kak rose pakaikan CD tapi mahal sikitkan..

    BalasPadam
  9. maira dulu guna hugiies gak..la ni takder budak tecik dh..lama dh tak beli pampers..

    BalasPadam
  10. waaa untonglah dpt free...hehe..

    BalasPadam
  11. barang free..kalau tolak rugilah kan.. org nak bagi, kita terima kan..

    BalasPadam
  12. saya bab2 minta free ni sangat suka ^_^

    BalasPadam
  13. Barang free sapa taknak kan?hehe.anak saya pakai huggies :)

    BalasPadam
  14. besnyer dapat barang free (^___^)
    siMerah guna petpet... huggies besa guna, tapi cam lagi bes pet2 ja (^___^)

    BalasPadam
  15. huggie mahal sangat...selalu beli drypers jer..

    BalasPadam
  16. dah lama tak beli diapers ni. dulu2 si kembar pakai pampers...drypers. huggies pernah juga try masa si abg no 1 tu. beli pun masa offer... sbb harganya boleh thn mahal...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...