بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 3 Jun 2012

Sepetang di Zoo Negara

Assalamualaikum

Semalam cakap dengan ayah Iman bila nak bawa Iman pergi zoo. AI kata "esok lah kita pergi".

Dalam pukul 2 lebih tadi kami gerak dari Klang, lepas makan di Harbour Place. Sampai di Zoo pukul 3 lebih hampir pukul 4 petang. Ramainya orang. Terpaksa parking di gate B, pintu belakang. AI dan Iman masuk dulu, saya buat susu Iman kemudian baru menyusul dari belakang.

Masuk-masuk je jumpa penguin

gambar ni ambil masa nak balik ;)

Kemudian tengok badak air. Iman mengantuk masa ni. Tapi takde lah meragam. Cuma penat lah nak kejar dia.



Tak masuk pun dalam muzium lebah ni.. ;)


Iman tak teruja pun tengok binatang yang ada ;) penat lah suruh tengok.


Tengok beruang pula...


Kura-Kura gergasi ;)

Tiba-tiba nampak pelakon Feroz Khan ni. Apa lagi saya pun snap gambar dia. Tak tahulah anak siapa yang dia dukung.


Yang ni spesis burung Iman suka lah ;) suka sangat burung :)



harimau.. Alahai nampak ke?


Singa yang sombong ;) bosan agaknya tengok orang ;)

Ok dah penuh gambar. Sambung  PART 2  pula. Dalam kereta lagi.. on the way ke hospital Sg Buluh melawat orang sakit.

8 ulasan:

  1. tak penah sampai lg zoo negara.hukhuk

    BalasPadam
  2. wahhh...jumpe retiss lagi..hehe.Paling best bila leh spend masa ngan anak-anak kan?:)

    BalasPadam
  3. Wah iman gi zoo... best tak? pentkn berjln pusing satu zoo.. fuh letih

    BalasPadam
  4. Ui beso benar kure2 tuh..aduh lamenye tak pegoi zoo.. T_T

    BalasPadam
  5. seronok bawak anak2 ke zoo. tp yg tak seronoknya bila anak2 pulak mcm tak seronok. ngeee...

    BalasPadam
  6. Comelnya peguin tu

    lamanya tak ke zoo

    BalasPadam
  7. saya last pegi 2 tahun yg lepas...hihi..mmg seronok..kebetulan time tu ada show dari anjing laut..

    BalasPadam
  8. dah berzaman2 tak pegi zoo negara. sejak dok johor ni, zoo paling dekat yg kami selalu pegi pun zoo melaka je... itupun anak2 dah excited sangat.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...