بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 2 Julai 2012

Segmen: Saya ada blog

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu. Biasanya hujung minggu banyak blog menyepi. Turut berehat bersama tuannya sekali. Kalau dah ada aktiviti keluarga memang takde masa nak buat entri melainkan ada yang buat auto publish.

Sebenarnya saya pun teringin nak buat segmen juga ;) tak tahulah ramai ke tak yang nak join. Maklumlah follower's pun tak ramai ;) harap dapat maklum balas yang baik.

Syaratnya mudah. Terbuka kepada semua bloggers. Cuma buat satu entri dengan memasukkan banner di bawah dan link kan ke entri ini.



Kemudian dalam entri tersebut, sila letakkan 5 link entri terawal blog kalian. Mudahkan.

Bolehlah saya lihat entri terawal kalian nanti. Dan mungkin rakan-rakan yang lain nak lihat sama. Dah baca jangan lupa komen ;) barulah tau orang baca ke takkan? Sambil tu boleh tambah rakan dan trafik blog kalian. Boleh juga imbas entri terawal dalam blog. Kalau rajin boleh nyatakan sekali kenapa kalian buat blog.

Untuk permulaan, saya nak tag:
1. http://jemariasmara.blogspot.com/
2. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
3. http://attuffahumairah.blogspot.com/
4. http://sayangkudinadania.blogspot.com/
5. http://dshireseden.blogspot.com/

Tambahan: digalakkan tag rakan-rakan
Sila-silalah ya.. terima kasih!

Tarikh tamat segmen pada hari Ahad / Isnin (pukul 12 tengahari) Bergantung kepada penyertaan.

65 ulasan:

  1. menarik..cam nak sertai jer..heehe...boleh ker??

    BalasPadam
  2. Nak cuba sabar jap dah mlm esok pagi ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak tanya blh tak.... Entri terawal dlm blog maksudnya apa ek?

      Padam
    2. 5 entri yg mula2 sekali dalam blog ;)

      Padam
    3. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html
      saya sertai ye

      Padam
    4. T.kasih. Saya dah baca kelima2 entri :) nice blog

      Padam
  3. demi ummi iman, segmen saya ada blog dahpun siap..

    http://mimialya.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. T.kasih. Saya dah baca kelima2 entri :) nice blog

      Padam
  4. saya pun dah siapkan entry...jemputlah baca yer..

    http://miaduniaku.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. T.kasih. Saya dah baca kelima2 entri :) nice blog

      Padam
  5. salam kenal..mama baru follow cni...dan nak join segmen ni, menarik la! :)

    http://ieedaz.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal juga... Tq join. Suka baca blog ieedaz. Nice blog

      Padam
  6. Ikut jejak langkah izan mama mia...hehe

    http://ummuainries.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. T.kasih join. Entri2 yg penuh pengajaran. Nice blog.

      Padam
  7. selamat bersegmen ya ..
    akk dah lama mood ber segmen dan ber GA nie ke lauuut huhuh
    sokong dari jauhh aje ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sokong walaupun dr jauh ;)

      Padam
  8. join jugaklah...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih join :) enjoy reading. Nice blog.

      Padam
  9. join

    http://sayangkudinadania.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih join :)
      Entri byk gambar ;) seronok tgk gambar anak2 zie yg ceria. Nice blog.

      Padam
  10. join jugak ;)

    http://wanznoen.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ;)
      Pendek2 je entri. BTW nice blog.

      Padam
  11. http://shanas-punya-blog.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    sha join :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih join. Takde link entri susah nk tgk ;) ada 2 je sempat di komen. Blog yg mengandungi byk tutor dan rajin bg org doodle dan mcm2 lg.. Nice blog.

      Padam
  12. assalamualaikum ummi...mama dtg join segmen yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam mama,
      Baru sempat singgah. Seronok baca kisah mama. Terima kasih join. Nice blog

      Padam
  13. cx pon join :) saje ekot mama. mengimarahkan lagi segmen ummi :)

    http://cxopportunities.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih join. Entri yg penuh ilmiah. Nice blog

      Padam
  14. saya join... baguslah segmen nie..

    http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    salam ukhwah ukhtyfillah..!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ukhwah. Terima kasih join. Nice blog

      Padam
  15. http://kisahhidupnadeya.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    #hey , JOIN ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih join. Entri lama susah juga nak baca ;) akak mmg pening baca tulisan mcm tu hihi.

      Padam
  16. join,
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
  17. miss z join :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
  18. terima kasih taq sy nak join.... tp lembap pulak line kat rumah ni x bloh draf langsung.... kalau sempat isnin sy join huhuhuhuhu...

    BalasPadam
  19. salam singgah sini dari blog mama MZ

    BalasPadam
  20. ummi iman :D done follow your blog :) & wanie join segmen ni
    http://hasmawani02.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
  21. hai. eyla join segmen nie. jemput baca : http://eylaloveflapjack.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai eyla. Terima kasih join segmen ni. Dah baca semua entri.

      Padam
  22. Akak turut memeriahkan..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih meriahkan segmen saya. Nice entri n blog.

      Padam
  23. selamat bersegmen kak :)...mcm menarik jer segmen ni

    BalasPadam
  24. joinnnnn

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
  25. salam kenal..sy join yer..

    http://izzdanceriteranya.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal juga. Terima kasih join.

      Padam
  26. Join segmen di sini

    http://www.anamarzablog.com/2012/07/segmen-saya-ada-blog-anamarzablogcom.html

    BalasPadam
  27. salam ummi iman.K.atie dtg bersegmen juge :D

    http://azatiesayang.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam k.atie. Terima kasih join. Suka baca entri k.atie. Kelakar.

      Padam
  28. selamat bersegmen... klu free2 saya join nnti!

    BalasPadam
  29. sebelum terlambat... saya join juga...

    http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-ada-blog.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Yana sudi join :) entri awal pendek2 mcm saya ;)

      Padam
  30. INSYAALLAH..sekarang belum berpeluang...

    BalasPadam
  31. nur masih belum berkesempatan nak joinlah..!
    bila ttup ni..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...