بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 7 Jun 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Assalamualaikum

Saya telah di tag oleh http://iezaiezaieza.blogspot.com untuk join segmen Pencarian Blogger Follower Bawah 500 anjuran blog http://misszberceloteh.blogspot.com.



Jika ada yang berminat sila ke alamat ini http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Syarat-syaratnya:
- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik]
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini
- Buat entri bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower anda
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang
- tag kalau nak tak tapi pastikan diorang tahu :)
- hantar link entri anda ke ruangan komen
Link entri BUKAN link BLOG
hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi

Setakat ini Follower's Ummi Iman berjumlah 301. Terima kasih ;)

14 ulasan:

  1. dari segmen yang sama .i follow youu . hehe .


    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    BalasPadam
  2. Dari segmen yang sama!!^^
    done follow(307#),hit me back k..
    btw,you have an awesome blog..suka bw kat sini..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    BalasPadam
  3. dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
    MuinkSnikerdoodle

    tak salah kalau berkawan kan ;)
    My Facebook
    My Twitter

    BalasPadam
  4. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    BalasPadam
  5. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen...

    Salam kenal i follow u

    BalasPadam
  7. i follow........smlm perkenalan

    BalasPadam
  8. salam,
    singgah sini jap dari segment yang sama.
    done follow awak
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com

    thank..

    BalasPadam
  9. hi..
    dari segmen yang samalah...
    jom kita buat aktiviti follow-mengfolloow..
    btw, nice blog..

    http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    BalasPadam
  10. hai,join sini dr segmen yang sama..:)

    http://cikvivameow.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

    BalasPadam
  11. Segmen miss z dah tamat..jom terjah blogger lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...