بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 6 Jun 2012

AmBank: Like, Tag and Share

Assalamualaikum

Share apa yang menarik di FB AmBank. Terus terang saya takde saving akaun Ambank. Untuk loan adalah ;)

AmBank-Madagascar 3 eCampaign - Share & Tag

Craving for a cup of latte or cappuccino? Want to win some Starbucks vouchers to fulfil your craving? All you need to do is to share this AmBank-Madagascar 3 Wall Photo with at least 8 friends and you may be one of our 10 daily winners to win Starbucks voucher worth RM20. Hurry! Share the Wall Photo now!

Campaign period: 23 May 2012 to 30 June 2012

Daily Prizes
10 winners x 1 Starbucks voucher worth RM20 x 39 days

How to participate
Step 1: Like both the AmBank Facebook Page and AmBank-Madagascar 3 Wall Photo.
Step 2: Copy and paste this phrase “Deposit with AmBank and stand to win a journey of a lifetime with exclusive MADAGASCAR 3 experience” and share it on your wall together with the Wall Photo.
Step 3: Remember to tag AmBank Facebook Page and eight (8) of your friends.

Example: Deposit with AmBank and stand to win a journey of a lifetime with exclusive MADAGASCAR 3 experience”! @AmBank, @Amy, @Betty, @ChanSL, @Lily, @Rooney, @Sandy, @MeiMei, @Kristina.

Please click http://www.facebook.com/AmBankMalaysia/app_205521576149308 for the full terms and conditions.



Siapa yang ada akaun bolehlah LIKE page AmBank sebab macam-macam hadiah diorang offer.

p.s: Di atas ni entri yang disimpan dalam draft. masih kurang sihat. Mood nak menulis pun jadi lemah je. Selsema masa demam hari tu sangkut di hidung. Dah jadi pekat. Berhari-hari buang masih tak clear lagi. Selera makan pun hilang. Telan je makanan yang ada. Nikmat tu tak rasa. Badan pun lemah je. Ya Allah pulihkanlah hambamu ini. Saya nak berpuasa.

Rasa macam nak demam balik je badan ni :(

3 ulasan:

  1. saya just ada akaun loan kat sni :)

    moga cepat sembuh ye

    BalasPadam
  2. tak pernah singgah AMBANK...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...