بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 26 Jun 2012

Gambar Iman masa baby

Assalamualaikum

Dah lama sebenarnya nak susun gambar Iman dan print simpan dalam album. Tapi hajat tak tertunai lagi. Gambar beribu-ribu tapi tak cuci ;) adalah ayah dia print size 11R tapi tak gantung pun lagi. Betapalah gagalnya bab-bab macam ni.

Takpelah ada impian nak decor bilik cantik-cantik buat Iman. Masa tu boleh susun atur gambar-gambar dia. Berangan lah kan. Harap tertunai juga hajat saya nanti. Kenalah tunggu dia tidur asing dulu. Kalau tak terabai juga bilik tu nanti.














Semua gambar kat atas tu masa umur 2-3 bulan. Yang meniarap tu 5-6 bulan. Masa ni lah ummi dia baru start buat blog Ummi Iman ;) dan masa tu blog Ummi Iman mula meniarap hehe belum merangkak lagi. Dan start tu juga dah ada perkembangan Iman dalam blog ni. Masa tu pendek-pendek je ayat ;) tak percaya cuba tengok ;)



Yang ni pula masa umur 9 bulan.

Alhamdulillah. Sejak baby ni hadir hidup ummi dan ayah Iman semakin ceria. Terasa seperti berada di syurga dunia setiap kali menatap mukanya :) subhanallah.


20 ulasan:

  1. comelnyer iman kak..geram sungguh tgk...mata dia bulat hehehe

    BalasPadam
  2. iman dah besar, bila nak dpt adik??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau Allah bg.. besar tapak tangan tadah ;)

      Padam
  3. Alo cutenya iman,, cubit sikit

    BalasPadam
  4. cutenya dia..tiba2 dah besar :)

    BalasPadam
  5. comey dia...mata tu bulat..

    BalasPadam
  6. rose...bertukar wajah..hehehe..bukan ape..saje main2 dgn photoshop tadi..bkn pandai pun..tp tgk ada hasil tadi tepek jer la dulu..

    BalasPadam
  7. As salam Ummi Iman,

    Seronokkan bile kenang2 & mengikut perkembangan anak... Rs mcm tak puas nak lalui tiap waktu & ketika! Amanah ALLAH ni selagi belum mumaiyiz adalah ahli syurga... Kena jaga & belai baik2... Subhanallah :))

    Selalu jgk tgk gambar Iman & flashback waktu dulu2... Rs nak turn back time & kalau boleh taknak die membesar lg ;))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam Marya,
      Mana boleh turn back ;) kenalah ada yg baru ;) cakap org je kan... sendiri masih belum ada rezeki :)

      Padam
  8. alolo...tomei..tomei..

    BalasPadam
  9. Comeinya Iman....sekejap jer dah besar kan

    BalasPadam
  10. anak2 ni cpt sgt besar. dah tentu jugak dia org la buah hati pengarang jantung kan...

    BalasPadam
  11. bulatnya mata iman.. takut terkejutt tau....

    comel jer....

    BalasPadam
  12. comelnye iman... kejap je rasa masa berlalu kan

    BalasPadam
  13. Tang mata tu sama..heheee ;) Yela tuan pun sama kan..hehehee tapi tetap mantain comel..

    BalasPadam
  14. ala tomey2...makin besar makin hensem...=)

    BalasPadam
  15. alahaaaiiii....tomei nyerrrrr.....

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...