بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 2 Jun 2012

Buat duit dengan Affiliate

Assalamualaikum

Masuk hari ni 3 Affiliate saya join. Cuma 2 yang sudah berjalan. Ada satu yang masih pending for approval. Selagi ianya mudah dan tak membebankan suka jugalah nak join. Manalah tau ada rezeki. Tak banyak pun sikit cukuplah.

Nak share di sini sesiapa yang belum join bolehlah join. Orang kata sambil menyelam minum air. Dah ada blog apa salahnya join. Betul tak? siapa nak bagi hehe..

Ini adalah 2 Affiliate yang saya join. Yang satu lagi tu akan diupdate kemudian ;)


apa dia Says.com ni?

SAYS.com is a news site where thousands of people remix the country’s trending news and popular topics with videos, news sources, polls, and discussions. People then further broadcast this news by sharing it across social media, creating a people-powered news network!

Ianya sama lebih kurang dengan churp churp. Tapi rasanya yang ni lagi best sebab boleh dapat hadiah. Orang click terus dapat duit. Cara untuk join. KLIK SINI. Anda dikehendaki pilih 10 hadiah. Dah pilih Create A New Account ! Lepas tu scroll bawah dan tekan View More Social Recommendations! akan keluar box dengan pelbagai kempen. Klik dan share. Contoh apa yang saya share.

6 ulasan:

  1. Rajinnya ummi iman, sampai 3 sekali dlm 1 hari.. usaha tangga kejayaan..kalau ade rezeki lebih, alhamdulillah kan.. :)

    BalasPadam
  2. saya dh lama join says cuma bru2 ni jer baru aktif share iklan balik..huhu...

    BalasPadam
  3. mcm best je.... nk join lah :-)

    thanks share

    BalasPadam
  4. blogwalking jom http://liyanasonestop.blogspot.com

    BalasPadam
  5. thanks for sharing ummi iman... kalau ada masa nak join jugalah nnti.

    BalasPadam
  6. Tertarik juga dgn yg Harmony tu. Ibu Yusuf ni suka tampal iklan kat blog.. hehe..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...