بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 21 Mei 2012

Terima kasih Ummu Muhammad

Assalamualaikum

Sebenarnya mood gerimis mengundang hari ni... sedih sangat. Tapi biarlah hanya Allah yang mendengarnya. Untuk terapi saya singgah beberapa blog hari ni.. seronok baca sebab banyak berita yang menggembirakan dikongsikan oleh mereka. Saya tumpang gembira.

Saya nak tunjukkan hadiah yang dikirimkan oleh Ummu Muhammad yang saya ambil di pejabat Pos Laju tadi. Dalam masa yang sama hadiah giveaway ketiga yang saya lancarkan telah selamat dihantar menggunakan khidmat pos laju. Harap selamat dan tidak rosak.



Saya dah buka dan makan sedikit makanan yang dikirimkan bersama Iman tadi ;) rasa sedap sangat. Terasa berkat dari Mekah. Alhamdulillah. Hadiah mini pool tu masih belum dibuka lagi. Akan di buka bila hendak digunakan nanti. Silalah singgah blog Ummu Muhammad (http://attuffahumairah.blogspot.com/). Blog yang menceritakan kisah peribadi untuk tatapan anaknya Muhammad.

Hadiah ni hasil dari contest http://attuffahumairah.blogspot.com/2012/05/kembara-cinta-agung-3-hari-giveaway.html

Terima kasih sekali lagi UM. Semoga beroleh keberkatan.

p.s: Que Achmad (http://www.queachmad.com) follow blog saya. Siapa dia? Kawan kepada Ben Ashaari. BA tak Follow kawan dia follow pun jadilah ;) gurau je...

13 ulasan:

  1. wah..lepas ni iman boehlah mandi dalam kolam tu..!

    BalasPadam
  2. tahniah ye UI :) best tu iman dapat mandi kolam hehehe

    BalasPadam
  3. Wah tahniah2....bestnya hadiah tu,mesti Iman suka.

    BalasPadam
  4. alhamdulillah dah sampai..nanti boleh ummi n abah join iman seali..muat tuh 3 beranak heheh

    BalasPadam
  5. pernah menerima kunjungan ummu muhammad nie dulu.lepas tu terus senyap jer.hehe..

    best la iman dpt hadiah pool..:)

    BalasPadam
  6. bestnyer dapat hadiah pool..seronok la iman berendam pasni..

    BalasPadam
  7. tahniah...

    bestlah iman berenang lps ni.. :-)

    BalasPadam
  8. Ole2 dari mekah ye..mmg sedap berkat dari mekah.. :)
    best la iman boleh berendam dlm pool nnt..ummi pun join sekaki.. :p

    BalasPadam
  9. Bestla lepas ni dapat mandi pool :)

    BalasPadam
  10. alhamdulillah rezeki... lepas ni blh mandi pool ye iman:)

    BalasPadam
  11. alhamdulilah..seronok la lepas ni boleh la beremdan kann..iman...

    BalasPadam
  12. Bila pool dah ada sedialah menanti sicomel Iman mandi tak mahu berhenti...

    BalasPadam
  13. wahhh mesti imaan sukekan dapat hadiah kolam ni.. senang mandi² depan rumah jer.. cuma kene pantau..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...