بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 24 Mei 2012

Sambungan Hot Springs Sungai Klah

Assalamualaikum

Nak buat entri ni banyak pula halangannya. Taip-taip tak jadi nak post. Jadi ayat pun dah tak boleh diguna pakai lagi :( Petang tadi kami dah selamat pulang dari bercuti. Iman selsema hari ni. Semalam seronok sangat main air. Pagi mandi air sejuk, petangnya pula mandi air panas. Nak cerita panjang juga tapi rasanya cukuplah gambar yang bercerita ;)

Saksikan keindahan Sungai Klah Hot Spring dari camera iPad saya. Jadi gambar mungkin tidak memuaskan sangat. Ada guna kamera comel saya tapi line internet untuk laptop tak top up lagi ;) dalam kamera tu lebih banyak gambar yang menarik.

Tujuan gambar ditunjukkan untuk membuatkan kalian teruja nak datang sini hihi. Dulu saya nak datang sini saya search gambar melalui google tapi tak banyak. Jadi gambar-gambar yang ada ni untuk kenangan peribadi dan mereka yang ingin melihatnya.








ni kolam mandi air panas


yang ni pula kolam mandi air sejuk.






ni kolam air panas juga. Di sini terdapat banyak kolam mengikut suhu. Ada 4 kolam rasanya. Saiznya kecil-kecil.







Sebelum balik ayah Iman kata "bila lagi nak datang sini". Seronok lah agaknya... tapi memang seronok rasa tak puas duduk 2 malam. AI nak tambah lagi satu malam tapi saya yang tak mahu sebab nak panggil fumigation datang rumah. Anai-anai dah bersarang di kabinet bawah sinki dapur :(

12 ulasan:

  1. Wahhh cantiknya pemandangan di sini,sejuk aje mata memandang.Sesekali bercuti di tempat mcm ni best jugakan.

    BalasPadam
  2. sue dah lame nk pergi sini tp xtercapai2 lgi.padahal dekat jer pon.huhu.

    BalasPadam
  3. wah.... besarnya kolam tu... mmg cantik!!

    BalasPadam
  4. rose..tmpat ni nmpk nyaman sgt..best..

    BalasPadam
  5. Menggmit sungguh pemandangan di captured. Lagi best tengok model cilik tu buat kakak senyum - sukalah kakak:)

    BalasPadam
  6. beznya..cantik tmpt ni ;-)

    BalasPadam
  7. Cantik tempat ni..

    Lepas ni ada can la akak nak p lagi ke tempat ni kan :)

    Best tu

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Selain kolam yg cantik, apa lg yg menarik kat sana. Cam tingin nk g je

    BalasPadam
  10. bila tgk gmbar, mmg rasa tak sabar nak pegi..tapi sekarang BZZZ...huhuhuhu..

    nanti bolehlah akak kuarkan bape bajet untuk ke destinasi ni..hihi

    BalasPadam
  11. @ERYZA ada spa.. Jakuzzi.. Kolam tempat rebus telur.. Itu je lah kot.

    BalasPadam
  12. @Myra Jay Insyaallah.. Untuk berehat sesuai sangat. Tak bising

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...