بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 15 Mei 2012

Mee goreng simple

Assalamualaikum.



Nak share juga gambar mee goreng simple yang saya masak Ahad baru ni untuk menu sarapan. Mulanya ayah Iman kata tak payah masak. Sementara tunggu dia mandi, dah siap pun. Express je. Ala setakat goreng mee apalah sangat kan? :)

Rasa terkejut tak ada entri masak ni? ;) tu mood tengah rajin dan kebetulan mood anak kesayangan tu pun baik hari tu. Dia pun tolong juga di dapur ;)

Jom tengok apa yang dia buat.



Yang penting dia tak kacau ;)

6 ulasan:

  1. sy br terpikir nk msk mee goreng mlm ni..hihii

    BalasPadam
  2. simple...tapi mesti aroma terangkat ni :) dah lama tak buat mee goreng

    BalasPadam
  3. yang simple2 sedap di makan tu, tau2 tak cukup je mee nyer.. :)

    wahh..kalau terpijak mainan iman tu, msti mjerit uminye..hihi

    BalasPadam
  4. @Princess Solehah bolehlah.. Habis 1 bungkus mee makan 2 orang ;)

    BalasPadam
  5. biasalah budak...kalo anak kita lagi hebat agaknya dapur tu punya renovation....huhuhuh

    BalasPadam
  6. hihihihi.... lepas masak.. mak kenelah kemaskan dapurr sekali kemaskan mainan dia pulakkk

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...