بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 14 Mei 2012

Keputusan cabutan giveaway

Assalamualaikum.

Alhamdulillah cabutan sudah pun dibuat. Saya suruh Iman yang ambil. Siapa yang bertuah bolehlah ucap terima kasih pada Iman ;)


Sedang sibuk memilih ;) serius je rupa hakim ni :) ni mood tengah baik. Macam-macam aksi jugalah :) ambil banyak-banyaklah. Campak-campak nombor tu lah. Bila suruh banyak-banyak kali dia dah boring dah. Malas nak buat ;) tapi kena paksa juga suruh ambil satu-satu :D Kesian dia tak pasal-pasal jadi mangsa :)

Setelah puas beraksi dan dengan lafaz bismillah nombor di bawah ini yang terpilih. Tahniah ya!


Kiraan bermula dari sebelah kiri.

Tempat Pertama: No.16

http://menariksanasini.blogspot.com/2012/04/ummi-iman-followers-giveaway.html

Tempat Kedua: No.8

http://www.akmarwati.com/2012/04/ummi-iman-followers-giveaway.html

Tempat Ketiga: No.30

http://duanmizastory.blogspot.com/2012/05/ummi-iman-followers-giveaway.html

Saguhati



No.12 http://thelittlefh.blogspot.com/2012/04/ummi-iman-followers-giveaway.html

No.40 http://intanberliangacontest.blogspot.com/2012/05/ummi-iman-followers-giveaway.html

No.23 http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2012/04/ummi-iman-followers-giveaway.html

Yang tidak terpilih jangan sedih. Terima kasih kerana sudi memeriahkan GA yang tak seberapa ni. Sokongan kalian amatlah dihargai. Sebagai tanda terima kasih mereka yang tidak terpilih blog mereka akan berada di dalam bloglist peserta GA selama sebulan.

Kepada mereka yang bertuah sila e-mailkan nombor bertuah anda, nama, alamat dan nombor telefon ke ruse_nrk@yahoo.com seberapa segera. Senang untuk saya poskan serentak hadiah. Jika tidak disebabkan mereka yang lewat hadiah untuk peserta lain juga lewat dihantar.

Terima kasih :)

14 ulasan:

  1. tahniah pada yang berjaya...

    BalasPadam
  2. tahnaiah buat mereka yang berjaya.. :)

    BalasPadam
  3. tahniah kepada pemenang. tak ada rezeki saya.

    BalasPadam
  4. alhamdulillah ada rezeki menang.. :-)

    dh anto emel..

    zarina_naniey@yahoo.com.my

    BalasPadam
  5. alolo...
    xde rezeki di sini...
    tahniah yg menang

    BalasPadam
  6. alhamdulillah rezeki Auni :)

    nanti saya emailkan maklumat ye sbb line internet sini slow sikit :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..ade rezeki saye. Thanks sudi inform..tahniah juga pada pemenang yg lain.

    yang belum menang..jangan sedey2 tau..Insya Allah ade rezeki kalian.. jom cuba ga saya plak..www.akmarwati.com

    BalasPadam
  8. As salam Ummi Iman,

    Tumpang seronok bg yg berjaya! :))

    Nak share something ;)))

    http://www.ikimfm.my/ikimfm/
    Ada byk link yg lain di situ :)

    BalasPadam
  9. @Marya Yusof salam Marya,
    Terima kasih. Saya dah baca.

    BalasPadam
  10. tq imam & ummi iman..

    sy dh email dh ;)

    BalasPadam
  11. thniah untuk semua pemenang ;-)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...