بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 11 Mei 2012

Dah dapat sampel Kao Laurier

Semalam nampak posmen letak envelope dalam mailbox. Ingatkan hadiah GA. Tapi bila tengok envelope dari Kao Malaysia. Baru teringat ada request sampel Kao Laurier ultra slim hari tu dalam entri ni http://ummi-iman.blogspot.com/2012/04/daftar-untuk-sampel-percuma-dan-menang.html (panjang link) ;)

Sekarang guna iPad. Susah sikit lah nak tukar link address :)

Lihat gambar sampel yang diterima. Siapa yang ada request juga? Dah dapat?





Kena tunggu next period baru boleh cuba ;)

8 ulasan:

  1. samela kite..semalam pon dapat sample neh..mmg kena tunggu nxt piyed bru blh try :)

    BalasPadam
  2. wahh camna daapt ni akak..hehe

    BalasPadam
  3. tak sempat nak request pun hari tu :(

    BalasPadam
  4. sy ada request gak tp xdpt lg.. hihii.. saje2 p mintak..hihii

    BalasPadam
  5. dah lama tak membeli pad. hahaha... sejak cucuk ni peroid dh berbulan jugak tak dtg2.

    BalasPadam
  6. nak jugak.. nak requestlah...

    BalasPadam
  7. Best dapat hadiah kan, xkisah mahal ke murah janji free :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...