بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 21 April 2012

Lunch di Pizza Hut

Tengahari tadi tiba-tiba rasa nak makan di Pizza Hut. Mulanya ayah Iman ajak makan di KFC. Saya kan tak boleh makan ayam. Jadi ajaklah ke sini. Lama juga tak makan di sini. Dulu kalau takde selera nak makan atau kurang sihat mesti ajak ayah Iman makan kat sini.. cari mushroom sup dengan garlic bread je pun. Kadang tu malas nak makan kat sini tapau je. Saya dan adik order set untuk 2 orang. Ayah Iman pula order set nasi ayam arrab?? lupalah namanya. Gambar pun tak sempat nak ambil. Sampai je makanan ayah Iman terus makan. Tapi tak habis pun.. tak kena dengan tekak agaknya ;)

Pizza ocean tuna favourite saya. Tiap kali makan inilah yang saya order.

acik pula order pizza ayam masala

Iman sedang gigit kepak ayam. Baju dan seluar habis basah kena air. Nasib baiklah memang selalu bawa extra baju dalam beg.

Sementara tunggu order sampai sempat snap ni... baca kat sini kata lebih RM20 dapat free menu budak tapi bila tanya RM120 baru dapat free :(

snap yang ni juga... apakah agaknya facebook coupon tu... tak sempat tengok lagi ;)

Dulu ada service charge ke makan kat sini? tak ingat. Bila service charge dan 6% government tax tu dicampurkan bolehlah beli 2 ketul deli wing lagi satu yang berharga RM6.20 tu ;) sajalah joke... ayah Iman marah kalau makan cakap mahal ke apa hehe...


6 ulasan:

  1. betul tu dah nk mkn jgn pertkai mhl murah... tapi apa nk buat... kita bikan penjaga akaun yg terbaik hehe..

    BalasPadam
  2. alya suka makan mushroom soup tu...dia boleh abeskan satu mangkuk tu...

    BalasPadam
  3. salam kenal..

    akak selalu makan domino's..itu pun makan kat rumah je.. hee..

    BalasPadam
  4. YG PENTING SEDAP KAN...SEKALI SEKALA TAK PER LA...

    BalasPadam
  5. @Azian Elias salam. samalah domino's kalau makan tapau je..

    BalasPadam
  6. nsb baik sy dah mkn pizza hari sabtu br ni.. so, mak buyung ni dpt menahan diri dr terliur..hihii

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...