بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 20 April 2012

Jom singgah yati-bakery.blogspot.com

Ambil kesempatan nak promote kek buatan kawan sekolah menengah saya yang bernama Yati. Tengok kek dia nampak sedap je.. Harga pun berpatutan. Kenapalah dia duduk jauh kat Melaka. Kalau nak order melalui pos boleh juga. Seperti kek lapis Sarawak tu. Sila-silalah singgah blog Yati dan lihat pelbagai jenis kek buatan dia dan di dalamnya ada resepi sekali.. yang rajin 'bakar membakar' tu bolehlah cuba. Bukan kek sahaja ada lagi yang lain... nak tahu kenalah singgah ;)

YatiBakery-menjual kek, brownies, muffin, cupcake, tart, cookies -untuk pelbagai majlis!!!

RM35 Chilled Oreo Cheese Cake

RM60 Choc Valvet


RM45 Pandan layer cake

KEK LAPIS BLUEBERRY
1. 8x8 inci pada harga RM65
2. 4x8 inci pada harga RM35

KEK LAPIS CHEESE TEMBIKAI
1. 8x8 inci pada harga RM70.00
2. 4x8 inci pada harga RM36.00

Macamana? rasa teruja tak tengok? Ni baru sebahagian belum tengok yang lain lagi. Kalau teruja bolehlah hubungi YATI: 0172571758 /0194739367 / 062329646 atau EMAIL: yati_bakery@yahoo.com.


Hari ni baru sempat makan kek lapis Sarawak dari Kuching. Kirim kat adik yang pergi sana tempohari. Suka sangat perasa masam manis.. :)




6 ulasan:

  1. uikss...sedapnye Ym nengok...nyum2...:D

    BalasPadam
  2. As salam Ummi Iman,

    Wah, kena terjah ni! :)))

    Nyummy! Nak belajar membakar kek lepas ni...ahaks ;p

    BalasPadam
  3. Mmm.. yummy.. sedap2 semuanya. Tu baru tgk, kalau dpt mau tak ingat keliling makan kek ni.. hihi..

    BalasPadam
  4. nmpk sedap sungguh ni.. sy mmg suka bab2 kek ni... hihii

    BalasPadam
  5. semua nmpk sedap..pandai kwn rose buat..

    BalasPadam
  6. mmg nampak sedapkan? kawan saya ni mmg selalu tayang hasil kek dia di fb :). semua mmg nampak sedap. dia tak lokek bg resipi ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...