بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 30 April 2012

Iman berkaca mata

Sabtu baru ni saya lancarkan GA ketiga sebab merajuk dengan gadget baru ni :( Terkial-kial cari cara mudah untuk upload gambar.

Entri tu dah lama dibuat tapi tunggu masa nak publish je... Disebabkan sibuk study dengan benda baru ni maka saya keluarlah GA tersebut sebagai penyelamat :D Jemput lah join ya :)

Hari ni godek-godek jumpa application khas untuk blog jadi baru boleh tersenyum :) dan datang mood untuk berblogging semula... Apapun kena rajin study lagi untuk dapatkan 'master' pula ;)

Layan dulu gambar Iman yang bermain dengan bingkai lama cermin mata ummi dia.. harap kalian pun tersenyum sama macam saya hari ni ;)







Gambar diambil menggunakan gadget baru. Yang tak tahu kena tengok entri lama ;)

Share application yang saya baru jumpa ni :)
Namanya Picovido Blog-S (BlogSpace)

9 ulasan:

  1. tuu.. dia bkn main besar lagi bingkainya...

    BalasPadam
  2. alolo...hensemnya iman.. ;)

    BalasPadam
  3. comel.gaya budak cerdik..pakai cermin mata besar..

    BalasPadam
  4. cutenya.. sib baik bingkai jer.. kalau da cermin bahaya tu....

    BalasPadam
  5. dah macam gaya profesor.. Insya Allah suatu hari nanti..

    BalasPadam
  6. @Zie tu lah.. dia panjat almari ambil sendiri.. sibuk nak jadi macam ummi dia

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...