بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 19 April 2012

Daftar untuk sampel percuma dan menang iPad2 daripada KaoLaurier

Ajak rakan blogger join sama contest yang dianjurkan oleh Kaolaurier

Caranya mudah cuma perlu LIKE kaolaurier page dan register untuk dapatkan sampel percuma



Siapa yang dah cuba boleh hantar testimoni. Jika bertuah berpeluang memiliki iPad2

Good Luck!

Tarikh Tutup: 20 May 2012



4 ulasan:

  1. share e-mail dari kaolaurier

    Hi Rusenidzan Sulaiman,
    Thank you for registering with us. Your Laurier Perfect Comfort sample will be delivered to you at your postal address.


    Remember! Share your testimonial about Laurier Perfect Comfort in our Facebook Application after you have tried on the Laurier Perfect Comfort and stand a chance to win an iPad2


    Warmest Regards,
    Laurier Malaysia

    BalasPadam
  2. sy br anto td request sample.. nanti kalu ada idea leh join..hihii... walaupun xguna sbb dh prgnant, tp hentam je blh kot...ahhahhah

    BalasPadam
  3. As salam Ummi Iman,

    Wah, masuk contest utk menang Ipad! Pandailah ummi Iman ni :))

    Dekat sini Hp semua mahal sikit dr Msia lepas tu outdated sikit... HP besar2 ni dorang kureng sikit nak pkai..hehehee ;)

    Terima kasih sb sudi baca entry yg lepas tu...ttg si pancho cik sham tu..hik3...

    Dulu ms kat Msia, Marya pun sama manade masa nak msk semua, kedai & kemudahan byk kan... Kat sini, sb teringin jd kenalah usaha lebih sikit...hehee... :)

    Kiss & hugs for ur Iman ye!

    BalasPadam
  4. Baru je register atas info dr UI. Tkasih.. Tp bab nak buat review tu nanti entah rajin ke tidak.. hehe..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...