بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 3 April 2012

Cek pertama Nuffnang

Assalamualaikum

Semalam 2hb April 2012, terima cek dari Nuffnang yang di cashout pada bulan Februari lepas. Ini adalah hasil selama 1 tahun 3 bulan berblogging.

Jumlah sebenar semasa cashout RM51.21. Tapi setelah di tolak oleh Nuffnang tinggallah RM49.21. Nuffnang akan tolak RM1 je lagi RM1 tu saya dermakan. Malu je beritahu derma RM1. 

Nampak seperti tak sabar je nak cashoutkan? kenapa tak tunggu banyak. Memang saya dah plan awal-awal cukup je RM50 saya nak cashout. Nak buat apa duit ni? Saya nak simpan untuk beli barang yang saya idamkan. Senang saya nak update blog nanti.


Terima kasih Nuffnang!

8 ulasan:

  1. wahh.da dpt cek..eca belum cashout lagi.tunggu BE skrg jdi ME pula.heehee :)

    BalasPadam
  2. nak beli tablet ke? ipad? kamera? hehehe...

    BalasPadam
  3. wah best ni.. dh jd org kaya la ni ek..hehhe

    BalasPadam
  4. @anisalya belum decide lagi.. tengah survey ;)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah merasa gak duit nuffnang.sy tak pernah lg rasa.tak gerak pun nufnang sy.hihi..

    BalasPadam
  6. wah...bukan senang kan nak dapat free duit rm49 tu..byk jgk tu..sape nak kasi kan..

    BalasPadam
  7. sejak berblog belum pernah saya cash out. ngeee. bukan sebab saja tak mau cash. tapi.. jumlah tak cukup mcm mana nak cash out. hahahaa

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...