بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 11 April 2012

Alya Turns Two Giveaway


Pagi ni singgah blog  KAMI. Baca entri Alya Turns Two. Disebabkan Alya sebaya dengan Iman. Saya rajin juga mengikuti perkembangannya ;) Wah Alya dah 2 tahun hari ni. Iman akan menyusul bulan Jun nanti. Nak juga selit birthday Iman ;)


Ummi Iman doakan agar Wan Alya Adriana sentiasa sihat, ceria dan dilindungi Allah. Semoga menjadi anak yang solehah dan cepat belajar selari dengan perkembangan usia.

Sempena dengan birthday Alya ni Mama Alya nak bagi hadiah.
dan 2 lagi hadiah misteri... apalah agaknya ya? yang pasti hasil kerja tangan mama Alya ni memang mengagumkan. Suka sangat tengok. Nak tengok juga KLIK SINI. Hadiah nursing cover di atas tu sebagai simbolik bahawa mama Alya telah berjaya menyusukan Alya selama 2 tahun. Beruntung sungguh Alya. Tak semua dapat menyusu hingga 2 tahun kan? Mak saya kata saya dulu menyusu dalam beberapa bulan je. Sebab saya kuat menggigit ;)

Nak tahu macamana nak dapatkan hadiah ni dan 2 lagi hadiah misteri tu KLIK SINI

GA ni akan tamat pada April 15, 2012 at 12 p.m

Tag dua rakan yang juga gigih dalam penyusuan ibu


5 ulasan:

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...