بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 25 Mac 2012

Ambil voucher di Jaya Jusco Bukit Raja

Mood kurang baik dari semalam. Sekarang baru ok. Berperang dengan perasaan sendiri :(

Semalam keluar pergi Jaya Jusco Bukit Raja cari pakaian untuk Iman. Dia dah semakin membesar... seluar dan baju pun dah singkat. Sebelum shopping pergi kaunter Jcard. Masa tu nombor 1309 dan nombor giliran saya pula 1352. Walaupun mood kurang baik tapi masih sabar menunggu. Malas nak datang banyak kali. Dah 2 sms dari Jaya Jusco diterima mengatakan point saya nak expired. Jadi tunggu jelah.. walaupun nombor banyak tapi disebabkan banyak nombor tiada orang maka proses menunggu jadi cepatlah sikit.

Bila sampai dikaunter kata nak check point. Kebetulan kad pun dah expired ;) tak perasan. Jadi renew kad sekali. Ada offer renew untuk 3 tahun RM24. Biasanya renew setahun RM12. Oklah save RM12 plus dapat extra point 200/2000 lupalah pula. Setelah di check maka dapat voucher RM30.00. Saya tanya ada point yang nak expired tak? dia kata ada 1000 point nak expired bulan 4. Jadi campur point yang baru dapat tadi terima lagi voucher RM20. Jadilah RM50 semuanya. Kemudian baru shopping untuk pakaian Iman. Habislah RM100 lebih. Kebetulan ada sales. Jimat sikit kalau tak mungkin lebih lagi... ;)

Kad baru

Voucher yang diterima. Sempat snap guna hp masa di kaunter.


Ada sedikit info mengenai J CARD. Baca di bawah.

AEON UNVEIL THE NEW BRAND NAME & TAGLINE "AEON ENRICHING YOUR LIFESTYLE"
03 MARCH 2012

To the entire one million J CARD holders, their member cards will be upgraded to the new AEON Member Card that retains some of the previous J CARD benefits plus some added new ones. All existing accumulated points will be transferred to the new AEON Member Card. Members can replace their card at the AEON Member Card Customer Service Counter for FREE starting from 15 March 2012 – 30 April 2012. Nonetheless, new members can enjoy a new fee rate at RM24 for a 3 years membership.  http://aeonretail.com.my/press_id120308.html


3 ulasan:

  1. tak sempat lagi nak tukar kad baru

    BalasPadam
  2. wow..byk juga dapat tebus..merasa gak kan..

    BalasPadam
  3. sy jarang g shopping jj.. :-)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...