بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 9 Februari 2012

Simple


Tukar background blog lagi...

Kali ni ianya lebih simple... bersama warna kegemaran saya biru... ok ke?

6 ulasan:

  1. ok jer..sy suka yg simple2..tp lg suka yg pink tu..sweet je rasa..hehe

    p/s: sejak ade girl mmg suka warna pink je lah..asal pink aje mesti tertarik..hehe

    BalasPadam
  2. alamak..dah lain la pulok..nape tak pasang header tu..comey ape ada header tu...sesuai dgn nama ummi iman...

    nak tanya nama sebenar ummi iman..mesra sikit dapat panggil nama betul..agak2 kita sebaya tak sbb saya tgk ummi iman dah kawin 12 taun..sama la dgn saya..umo saya 35 taun..best jgk ni jumpe geng sebaya..

    BalasPadam
  3. ok aper..simple dimple pon ok cantek jer..hehe..

    salam knal dah folo sni..jom singgah n folo..

    BalasPadam
  4. @NoEn hehe.. kalau girl mmg semuanya pink, sbb sweet je color tu kan

    BalasPadam
  5. @fieda tukar birulah pula.. sbb iman boy kenalah biru ;) header tu kalau rajin nanti letak balik.

    nama sebenar saya rusenidzan, kwn2 panggil rose. lahir thn 76 so thn ni dh 36lah.. seram je dgn angka yg melonjak naik tu..

    BalasPadam
  6. @mama tim t.kasih mama tim. akan singgah dan follow lps komen sini ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...