بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 27 Januari 2012

TV 42 inci hadiah lapor paip pecah


Wah bestnya... kalau yang free semua orang suka betul tak? Jadi kalau ada kejadian paip pecah tu.. cepat-cepatlah dail talian bebas tol Puspel 1-800-88-5252. Kalau tak dapat hadiah pun apa salahnya laporkan juga. Tak baik membazir betul tak? Takde air kita juga yang susah.

Info di bawah ini diperolehi daripada www.kosmo.com.my

KUALA LUMPUR - Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn Bhd (Syabas) terus menghargai inisiatif pengguna yang melaporkan tentang kejadian paip pecah dan bocor dengan memberi mereka hadiah menerusi cabutan bertuah.

Pengarah Eksekutif, Hal Ehwal Korporat Syabas Abdul Halem Mat Som berkata, “Syabas telah merangka satu perisian khusus dinamakan ”ib tuah” di mana pemilihan nama pemenang dapat dibuat secara rawak menerusi undian oleh sistem komputer, sejumlah lima orang pemanggil bertuah akan dipilih sebagai pemenang setiap bulan”. Bercakap kepada pemberita di Majlis Pemilihan Pemenang Pelanggan Prihatin di sini hari ini beliau berkata, hadiah termasuk televisyen plasma berukuran 42 inci, ketuhar gelombang mikro, televisyen LCD berukuran 22 inci, sistem pemain DVD dan set sistem teater rumah.

Abdul Halem berkata, pada majlis itu pemenang bagi bulan Oktober, November dan Disember tahun lepas telah dipilih dan mereka akan menerima hadiah masing-masing pada bulan depan.

Orang ramai boleh menghubungi talian bebas tol Puspel 1-800-88-5252 untuk sebarang pertanyaan, aduan dan laporan bagi kes paip pecah dan bocor. — BERNAMA

1 ulasan:

  1. Tv plasma 42 inci skrg murah aje berbanding kerugian yg ditanggung jika berlaku paip pecah.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...