بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 9 Januari 2012

Takde kerja

Semalam tidurkan Iman tertidur sekali.. disebabkan tidur awal maka pukul 4 pagi terjaga dari tidur. Mata pun terus segar. Solat jap lepas tu terus buka laptop. Rasa penuh pula image contest dan giveaway dalam blog, maka saya create lagi satu blog khas untuknya.

inilah blog header untuk blog contest dan GA tu.. mestilah kalian dah tau kan sebab saya dah letakkannya di sidebar. Lepas ni segala entri tentang GA dan Contest akan tertera dalam blog ni. Buat sementara ni GA dan Contest yang belum diumumkan pemenangnya akan melekat lagi dalam blog ni. Kalau tak nanti disqualified pula. Doodle tu di ambil dari blog lyssa. Blog yang banyak juga membantu dari segi tutorial untuk blog. Tak lama lagi dia akan buat blog khas untuk tutorial. Terima kasih untuk lyssa sebab buat tutorial yang mudah dan senang untuk dipelajari.

Lama jugalah create blog ni.. sebab segala entri mengenai GA dan Contest dalam blog asal dimasukkan semula dalam blog ni. Nampak sangatlah takde kerja kan? Tapi tak tahulah ada orang sudi jenguk ke tak blog baru ni.. sebab saya join pun lepas tengok entri dari blog sifu-sifu CGL ;)

Apa pun matlamat utama saya mahu lebih fokus pada blog utama. Amboi ayat..

p/s: hadiah GA dah selamat dibungkus tapi malas sangat nak keluar rumah untuk pos. Jangan merajuk ya.. lambat laun sampailah tu. Apa pun segalanya akan diupdate nanti ;)

5 ulasan:

  1. bagus juga ade blog asing tuk GA ni, baru tak bercampur dgn precious catatan kite kan

    mesti bertambah rajin join GA sebab dh ade blog khas tuk GA..hehe

    BalasPadam
  2. Tahniah ummi iman, dah ada blog baru.. ibu yusuf join GA kdg2 je tu yg syer aje dgn blog peribadi.. :D

    BalasPadam
  3. @NoEn tak sangka byk pula join GA.. utk thn 2012 ni belum ada lg entri mengenai GA.. resmi kat blog baru ;)

    BalasPadam
  4. @Zefa NorAsmara t.kasih. Sebab dh byk tu yg kena buka cawangan ;)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...