بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 23 Januari 2012

Iman di Jusco Bukit Tinggi

Hari ni dah masuk hari ke 3 ayah Iman cuti.. takde plan nak jalan mana-mana. Aktiviti banyak dihabiskan dirumah dengan mengemas. Masa entri ni dibuat dua orang hero kesayangan saya ni dah keluar "dating". Ke manalah perginya... gambar-gambar di bawah ni diambil masa kristmas baru-baru ni.. tak sempat nak update untuk Iman. Sekarang ni tengah tengok balik cerita apa yang tertinggal untuk Iman. Salah satu sebab buat blog ni untuk Iman juga... bila dah besar dia boleh baca kisah dia yang saya simpan dalam ni...

Malam semalam Iman tidur pukul 8 malam, terjaga pukul 11. Lepas je dia jaga kami keluar pergi Shah Alam, makan di Nasi Kandar Kayu.. seksyen 7 kalau tak silap. Ayah Iman saja je nak bawa dia keluar tengok bunga api.. (dari dalam kereta je..) kalau duduk kat rumah pun bising. Biar dia tau bunyi apa yang bising-bising kat luar tu. Bila dah tau taklah dia takut bila dengar dari dalam rumah.

Sampai rumah pukul 1 pagi.. Iman dah mula mengantuk balik.. maka tidurlah atas badan ayahnya... Kalau ayah cuti memang dia suka sangat... dapat bermanja-manja.

sedih.. gambar dengan ummi takde.. disebabkan saya yang suka pegang kamera. Bila tengok balik gambar-gambar lama. Gambar Iman dengan ayahnya paling banyak. Dengan ummi dia tak banyak kalau ada pun muka ummi kurang lawa hehe... ayah Iman kalau snap tak bagi warning.. banyak gambar candid

panjangnya muncung..


baru pertama kali naik trolley ni.. betul ke namanya trolley.. hehe tak tau pula panggil apa. Sekarang dah tak mau duduk dalam baby stroller. Dah bosan agaknya.. ni baru pertama kali baik je lah duduk dalam tu tak bangun-bangun. Dapat pegang stereng lagi seronok

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...