بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 2 Disember 2011

Saya Suka Join GA. Korang Suka tak?


Mari-mari join GA anjuran http://azrinabintirusti.blogspot.com. Kalau berminat jangan segan-segan untuk click banner di atas.

Syaratnya mudah je cuma perlu....

FOLLOW blog
booking awal-awal no. 51 ni



LIKE entri
no. 5 ni pun...

sebabnya 
51 nombor rumah keluarga di kampung (yang kini tinggal kenangan) dan
5 nombor rumah kami sekarang


Kenapa suka GA.. semua orang pun tahu...

Tengok berapa banyak GA yang dah ummi Iman join dalam gambar di atas tu.. Tapi tuah masih belum ada.. apa pun yang penting dengan GA ummi Iman dapat lebih ramai kenalan dalam masa yang sama bertambah bahan untuk di baca

Lupa Tarikh Tutup 2.12.2011 (hari ni)
kini di extend sehingga 9.12.2011

5 ulasan:

  1. salam..nak inform anda 2nd winner for diz GA

    BalasPadam
  2. @~ENNA~ alhamdulillah. Terima kasih. Moga murah rezeki

    BalasPadam
  3. @Nidat.kasih nida. Ada luck untuk GA ni :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...