بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 10 Disember 2011

My Craft Garden 1st Giveaway

Macam biasa kalau nak join click banner di atas

GA ni dianjurkan oleh Puan Blog yang bernama Lia seorang mama surirumah yang gemar mengait sempena ulangtahun perkahwinan dia pada 17 November 2011. Maka dengan itu hadiahnya pun merupakan hasil kerja tangan Lia sendiri. Rajinnya dia mengait. Bakat tu.. bukan semua orang boleh sebab nak mengait ni kena orang yang tekun dan sabar. Kagum dengan mereka yang rajin ni..


nak hadiah ni? marilah join.. kalau dapat boleh pilih warna apa yang kita nak. best kan?

Tarikh Tutup : 17 December 2011


2 ulasan:

  1. tq ummi iman sudi join my 1st GA! cuma ada sikit pembetulan lah,actually sy ni bukan surirumah sepenuh masa ye...he2..anyway,wish u gud luck dear...:)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...