بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 18 Disember 2011

Keputusan 2nd GA Comel dari Ummi Iman


Inilah dia senarai mereka yang menang berdasarkan random.org. Nak tunggu UI potong kertas memang tak sempat terpaksa pilih guna software ni. Jangan marah ya! maaf sangat-sangat. Ini sekali cabut je tau! takde test-test dan nombor di atas ni lah yang keluar dari pemilihan tu. Kalau tak nampak klik pada gambar untuk tumbesaran.

Rezeki GA Comel ni jatuh kepada...
  1. No. 45 >http://darlingninie-cgl.blogspot.com
  2. No. 39 >http://ayuayu101.blogspot.com
  3. No. 11 >http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/
  4. No. 27 >http://greennnpanda88contest.blogspot.com/
  5. No. 46 >http://2merah1ungu3c.blogspot.com
Pandai je random.org ni pilih no. 45 pembuka dan penutup no. 46. Apa pun tahniah pada yang dapat hadiah comel ni. Yang lain cuba lagi.. insyaAllah ada rezeki boleh buat lagi.

Sila emailkan nama, alamat, no. tel ke ruse_nrk@yahoo.com. Hadiahnya insyaAllah dalam minggu depan akan diposkan.

9 ulasan:

  1. As Salam Ummi....♥
    Alhamdulillah... Ada rezeki Ninie di sini...
    Ninie dah sent details ye... Thanks...

    http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/12/thank-you-ummi-iman.html

    BalasPadam
  2. tahniah semua yang menang..

    BalasPadam
  3. as salam, ALHAMDULILLAH, syukran2 atas kemenangan nie...
    makasih ya dear sebb pilih ummi sebagai pemenang yg bertuah nie...
    tunggu ya ummi sent email detail ummi...

    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/12/alhamdulillahsyukran2-kemenangan-ke-3.html

    BalasPadam
  4. WOKEY, UMMI DA SEND DETAIL UMMI...
    xsabaq nak trima hadiah chumel nie...
    makasih

    BalasPadam
  5. salam ummi iman..
    sori la lmbat, hehe..
    sy bg details now ye..
    thanks tau!!

    BalasPadam
  6. entry khas..

    http://greennnpanda88.blogspot.com/2011/12/2-wins-for-me.html

    BalasPadam
  7. maaf baru online ok dah email

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...